Ελλάδα

Ζέρβας: «Όλα δείχνουν… Μιλουτίνοβ στον Ολυμπιακό, καθοριστική η συνάντηση Αγγελόπουλων-Σλούκα»

Η επικείμενη «σκούπα» του Ολυμπιακού στον ΠΑΟΚ και οι «καυτές» υποθέσεις Μιλουτίνοβ-Σλούκα στους Πειραιώτες.

Ο ΠΑΟΚ, η αναμονή για τον αντίπαλο στους τελικούς της Basket League και οι υποθέσεις Μιλουτίνοβ-Σλούκα.

Ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας του Ολυμπιακού, μιλώντας στην εκπομπή «Μπάσκετοι» του bwiΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Παναγιώτη Κεφαλά. Αρχικά, στάθηκε στην προετοιμασία για το 3ο ματς με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά της Basket, επισημαίνοντας ότι οι Πειραιώτες έχουν ΜΟΝΟ τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο μυαλό τους.. Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο κομμάτι της στελέχωσης του ρόστερ.

«Όποιος μας παρακολουθεί, από πέρυσι έχω πει ότι δεν βλέπω το φετινό καλοκαίρι τον τρόπο να μην είναι στον Ολυμπιακό. Αν είχε φερθεί πέρυσι η ΤΣΣΚΑ όπως στον Παναθηναϊκό με τον Γκριγκόνις, θα ήταν ήδη στον Ολυμπιακό. Ο Μιλουτίνοφ είχε ξεκαθαρίσει από πέρυσι ότι η τιμή του στον Ολυμπιακό είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με τους υπόλοιπους, κάτι ανάλογο ισχύει και φέτος. Χωράει και οικονομικά. Όλα δείχνουν ότι μετά το τέλος της σεζόν θα κάτσουν και οι δύο στο τραπέζι και θα επιστρέψει ο Μιλουτίνοβ. Αξίζει μία θυσία ώστε ο Ολυμπιακός να έχει το καλύτερο δίδυμο ψηλών στην Ευρώπη με Φαλ-Μιλουτίνοβ. Αν ήθελε θα είχε πάει στη Βίρτους ο Μιλουτίνοβ, είναι πάρα πολλά τα χρήματα. Είναι εξέλιξη που δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν την περιμέναμε», είπε για τον Σέρβο σέντερ.

«Με τον Σλούκα θα γίνει κουβέντα μετά το τέλος της σεζόν, θα είναι καθοριστικό το ραντεβού με τους Αγγελόπουλους. Έχουμε πει ότι του Σλούκα είναι η πιο δύσκολη ανανέωση, είναι τυπικό του Παπανικολάου», ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας, ο οποίος αναφέρθηκε και στις διαφορετικές περιπτώσεις των Κάνααν και Λαρεντζάκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x