Ελλάδα

Ζέρβας: «Παίκτης Μπαρτζώκα ο Μπραζντέικις - Έτσι κατέληξε ο Ολυμπιακός σε αυτή την επιλογή»

Ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε στο πώς έφτασε ο Ολυμπιακός στην επιλογή του Ίγκνας Μπραζντέικις, αλλά και στο πώς θα ταιριάξει στο πλάνο Μπαρτζώκα.

Ο Νίκος Ζέρβας εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πώς ο Ολυμπιακός εγκατέλειψε το πλάνο για ΝΒΑερ και συμφώνησε με τον Ίγκνας Μπραζντέικις, αλλά και πώς ο Λιθουανός θα «κολλήσει» στη φιλοσοφία του Γιώργου Μπαρτζώκα.

«Ο Ναν και ο Ντέιβις το τρέναραν πολύ και κοντεύαμε να πάμε στον Οκτώβριο. Ο Ολυμπιακός ήταν σε δίλημμα, να ρισκάρει περιμένοντας δύο πολύ καλούς παίκτες ή να πάει να κάνει μια τελευταία προσπάθεια να σπάσει ένα συμβόλαιο για έναν παίκτη που ταιριάζει πολύ στα θέλω του προπονητή και δεν θα χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής. Βοήθησε η συγκυρία της παρουσίας της Ζαλγκίρις στην Κύπρο, οι Λιθουανοί ήταν αρχικά αρνητικοί, αλλά η επιθυμία του παίκτη έκανε τη διαφορά. Πίεσε να μπουν οι δύο πλευρές σε διαπραγματεύσεις και τα βρήκαν στις 500.000 ευρώ οι δύο ομάδες. Ο Μπραζντέικις μπορεί να καλύψει πολλά πράγματα στον Ολυμπιακό. Μπορεί να προσφέρει στο ‘3’, δίνει μέγεθος, έχει βελτιώσει το σουτ του και έχει περιθώρια εξέλιξης. Είναι παίκτης Μπαρτζώκα», τόνισε.

Σχολιάζοντας, τέλος, την εικόνα στα φιλικά της Κύπρου, είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρα ανέτοιμος. Έχει παίκτες που δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση λόγω τραυματισμών ή παρουσίας στις εθνικές ομάδες, ωστόσο έχει τη φιλοσοφία και τους αυτοματισμούς από πέρσι. Ο Πίτερς είναι απελευθερωμένος στο νέο του ρόλο και περιμένουμε πλέον να δούμε όλα τα κομμάτια του παζλ. Η ομάδα πάντως χρειάζεται χρόνο, αλλά υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να καλυφθούν τα κενά των Σλούκα και Βεζένκοφ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x