Ελλάδα

Ζέρβας: «Πιστός στο πλάνο του ο Ολυμπιακός, ερωτηματικό ο Παναθηναϊκός»

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού από τον Νίκο Ζέρβα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού ενόψει του αποψινού πρώτου τελικού στην Basket League με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Σίγουρα είναι φυσιολογική η ανάρτησή του. Ήταν μία απόφαση, που δεν ξέρω αν είχε παρθεί μετά την Ευρωλίγκα ή τα πλέι οφ, αλλά όταν έπρεπε να αποφασίσει ο προπονητής, έβαλε μπροστά πως για ασφάλεια χρειάζονται τρεις σέντερ. Όντως δικαιώθηκε ο Μπαρτζώκας. Είναι ένα όπλο ο Κάναανκαι ήταν μία καλή λύση αν ο Παναθηναϊκός θα εφαρμόσει ζώνη. Νομίζω ότι θα τον δούμε και του χρόνου, αν και δεν είναι σίγουρο και θα εξαρτηθεί από τα άλλα κομμάτια του παζλ Σλούκας, Βεζένκοφ για παράδειγμα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας για την ανάρτηση του Κάνααν στο Instagram και πρόσθεσε:

«Ενδεχόμενη αποχώρηση του Σλούκα μπορεί να αναγκάσει την ομάδα να πάρει άλλον παίκτη, όπως και πόσοι ξένοι θα είναι στο ρόστερ. Αν κυλήσουν υπέρ του Ολυμπιακού οι υποθέσεις που περιμένουμε να δούμε, πιστεύω ότι έχει πιθανότητες να μείνει και ο Κάνααν. Θα λείψει σίγουρα. Ιδιαίτερα αν δεν βγουν μπροστά ο Λούντζης και ο Λαρεντζάκης, ο οποίος δείχνει λίγο εκτός και θα χρειαστεί οι υπόλοιποι να δώσουν το κάτι παραπάνω».

Όσον αφορά το αποψινό ματς, υπογράμμισε ότι «ο Φαλ, ο Μπόλομποϊ υπερτερούν στο αντίστοιχο κομμάτι από τον Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να περνάει την μπάλα στους ψηλούς και οι περιφερειακοί να μπορούν να διεισδύουν. Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από πλευράς Ολυμπιακού, ο οποίος υπερτερεί το πλάνο του ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και αν του βγαίνει το παιχνίδι. Στο Κύπελλο για παράδειγμα, ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο και στο β’ μέρος πέρασε με το ίδιο πλάνο, κυκλοφορώντας την μπάλα γρήγορα και σουτάροντας. Ερωτηματικό είναι τι μπορεί να αλλάξει ο Παναθηναϊκός σε αυτά που έχει κάνει τώρα. Εκεί νομίζω ότι είναι το κλειδί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x