Ελλάδα

Ζέρβας: «Πιθανότερο εκτός ο Πετρούσεφ-Γι’ αυτό θέλει νίκη ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ»

Ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε στα κίνητρα και τα δεδομένα της δωδεκάδας του Ολυμπιακού για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ είναι θεωρητικά ο επικρατέστερος για να μείνει εκτός απόψε για τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω πως θα μείνει εκτός ο Πετρούσεφ ως έβδομος ξένος, αφού παρότι προπονείται κανονικά έχει να παίξει καιρό. Θυμίζουμε πως εκτός λίστας στο πρωτάθλημα είναι οι Μιλουτίνοφ, Σίκμα και Μπραζντέικις. Δεν ξέρουμε ακόμη ποιος θα μείνει εκτός για τα playoffs, αλλά πιστεύω πως θα είναι μέσα όλοι οι ψηλοί και θα κοπεί κάποιος γκαρντ. Ο ΜακΚίσικ ίσως, θα είναι βαρύ να κοπεί όπως πέρσι ο Κέιναν», ανέφερε.

«Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για να διεκδικήσει όποιες πιθανότητες υπάρχουν για να είναι πρώτος και να βάλει μια επιπλέον δυσκολία στον αντίπαλό του. Επίσης κίνητρο είναι να πάρει έξτρα ψυχολογία εν όψει των playoffs με την Μπαρτσελόνα. Όμως κακά τα ψέματα και για τις δύο ομάδες τα σπουδαία είναι την επόμενη εβδομάδα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x