Ελλάδα

Ζέρβας: «Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για πεντάρι ο Νίμπο. Θέλει Μήτογλου, αλλά…»

Για 3-4 κινήσεις πάει ο Ολυμπιακός και όπως ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας ο Νίμπο είναι πρώτος στόχος για το «5». Πώς καθορίζει τον σχεδιασμό ο Ντόρσεϊ. Τι παίζει με Μήτογλου.

Η επόμενη μέρα μετά το νταμπλ στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες επέστρεψαν στην κορυφή και το πανηγύρισαν δεόντως, αλλά πλέον πρέπει δειλά δειλά να «τρέξουν» τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Οι Πειραιώτες θα κάνουν 3-4 κινήσεις και σημαντικό ρόλο στο πλάνο τους θα παίξει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, τον οποίο δεδομένα θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους, όπως αποδεικνύεται από τη δελεαστική πρόταση την οποία του έχουν κάνει για νέο συμβόλαιο. Ο 26χρονος γκαρντ και ο Νίκος Ζέρβας επεσήμανε μέσω της εκπομπής «Πρεσάρισμα» των Βάιου Τσούτσικα και Τάσου Νικολογιάννη «αν ανανεώσει θα λύσει τα χέρια του Ολυμπιακού. Αν συνεχίσει θα πάει για τρεις κινήσεις ο Ολυμπιακός».

Σε ό,τι αφορά τον αντικαταστάτη του Χασάν Μάρτιν πρώτος στόχος είναι ο Τζος Νίμπο, ο οποίος προέρχεται από πολύ καλή σεζόν με τη Ζαλγκίρις, ενώ στο κάδρο είναι και Τόνι Τζεκίρι. Για το 4-5 απασχολεί η περίπτωση του Ντίνου Μήτογλου, αλλά θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει η υπόθεση με τη διαφαινόμενη τιμωρία του. Από εκεί και πέρα, υπάρχει πάντα στο πλάνο και ο Ντουέιν Μπέικον, αλλά έχει τρομερό προβάδισμα η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x