Ελλάδα

Ζέρβας: «Συγκεντρωμένος στο 3-0 ο Ολυμπιακός, πρωταγωνιστής ο Πρίντεζης»

Ο Νίκος Ζέρβας μίλησε για την αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ που μπορεί να κρίνει το πρωτάθλημα, αλλά και τον Γιώργο Πρίντεζη που πρέπει να είναι πρωταγωνιστής.

Στον μοναδικό στόχο του Ολυμπιακού να μην «τσιμπήσει» σε ενδεχόμενη μπασκετική αντίδραση του Παναθηναϊκού, θέλοντας να πετύχει το 3-0 στο ΣΕΦ και να πάρει το πρωτάθλημα, αναφέρθηκε μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Πρεσάρισμα» των Βάιου Τσούτσικα και Τάσου Νικολογιάννη, ο Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων» μίλησε για το «λευκό» απουσιολόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα και την κανονική παρουσία των Σακίλ ΜακΚίσικ και Λιβιό Ζαν-Σαρλ, ενώ τόνισε πως μόλις τελειώσει η σειρά των τελικών θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, που θα έχει μετρημένες αλλά σημαντικές κινήσεις.

Τέλος, σχολίασε ότι ο Γιώργος Πρίντεζης στο ενδεχομένως τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του πρέπει να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής, κάτι που σημαίνει ότι ο κόσμος πρέπει να το σεβαστεί και να «βοηθήσει» με τον τρόπο του να γίνει όπως πρέπει αυτή η γιορτή, αν φυσικά έρθει η νίκη για τους Πειραιώτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x