Ελλάδα

Ζέρβας: «Εκτιμώ ότι θα παίξει στην Basket League ο Ολυμπιακός - Αυτό που ήταν να κάνει, το έκανε»

Την εκτίμηση ότι ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει τη νέα σεζόν στην πρώτη κατηγορία (αφού η απόσυρσή του κινητοποίησε ήδη τον μηχανισμό για αλλαγές στην ΕΟΚ) έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Στη μεγάλη απόφαση που καλείται να πάρει φέτος ο μπασκετικός Ολυμπιακός -αν θα επιστρέψει δηλαδή στην Basket League- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, υπογράμμισε ότι κανείς δεν γνωρίζει ακόμα το τι θα συμβεί, ωστόσο εκτίμησε ότι εντέλει οι «ερυθρόλευκοι» θ’ αγωνιστούν στην πρώτη κατηγορία.

Εξήγησε εξάλλου πως αυτό που ήθελαν να κάνουν το έκαναν, μιας και η απόφαση της απόσυρσής τους ήταν ο βασικός λόγος που κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός για ν’ αλλάξουν πράγματα στην ΕΟΚ.

Όσο για τα μεταγραφικά, τόνισε ότι εφόσον η ομάδα αγωνιστεί στην Basket League δεν αποκλείεται να κλείσει θετικά το θέμα του Κώστα Αντετοκούνμπο, ενώ χαρακτήρισε πιθανότατο να περιμένουν οι Πειραιώτες τον Ντόρσεϊ, ώστε (ακόμη και με NBA out στο συμβόλαιο) να καταφέρουν να τον κάνουν δικό τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x