Ελλάδα

Ζέρβας: «Θέλει σοβαρότητα το ματς στην Πάτρα, μπαίνει το πρέπει με τη Ζαλγκίρις για Ολυμπιακό»

Ο Νίκος Ζέρβας στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στη διαφορά δυναμικότητας του Ολυμπιακού με τον Απόλλων Πάτρας, τόνισε τις διαφορές των αγώνων με Μπαρτσελόνα και Ζαλγκίρις και έπλεξε το εγκώμιο του Μπλακ.

Άλλο παιχνίδι αυτό που έρχεται για τον Ολυμπιακό με την Ζαλγκίρις Κάουνας, σε σχέση με εκείνο που προηγήθηκε στην Euroleague στη Βαρκελώνη, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Κανείς δεν εξεπλάγη από τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα, οι περισσότεροι περίμεναν ότι μπορούσε να κερδίσει στη Βαρκελώνη. Πρέπει να συνεχίσει έτσι, αυτό που βγαίνει από το ρεπορτάζ και την ομάδα είναι ότι δεν θεωρούν πως είναι έτοιμοι. Βρίσκονται μόνο στο 40%, μέσα από τους αγώνες θέλουν να βρίσκει ρυθμό η ομάδα. Είναι πάντως πολύ πιο δύσκολο το ματς με την Ζαλγκίρις Κάουνας, γιατί είναι το πρέπει που μπαίνει στην εξίσωση. Συν ότι θα παίξει χωρίς κόσμο. Είναι υποχρεωμένος να παίρνει τέτοια παιχνίδια», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στο σημερινό ματς των «ερυθρόλευκων» στην Πάτρα ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως θέλει προσοχή ο Απόλλωνας, αλλά αν δείξουν την δέουσα σοβαρότητα με δεδομένη τη μεγάλη αγωνιστική διαφορά, θα το πάρουν.

Τέλος, ο Ζέρβας σημείωσε ότι ο Παπανικολάου δε θα παίξει απόψε αλλά θα είναι κανονικά διαθέσιμος με την Ζαλγκίρις, ενώ εξήρε και την παρουσία του Μπλακ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x