Ελλάδα

Ζέρβας: «Το πάει καλά για Γουόκαπ ο Ολυμπιακός, τζάμπα γίνεται η κουβέντα για Εθνική-Σπανούλη»

Ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο προχωρημένο φλερτ του Ολυμπιακού με τον Γουόκαπ, αλλά και στον Βασίλη Σπανούλη.

Περί Γουόκαπ και Σπανούλη

Ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μέσω της εκπομπής «Οι… Μπάσχετοι» των Χρήστου Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, στα οποία έχει βρεθεί από το Σάββατο στον… αφρό το θέμα του 28χρονου γκαρντ.

«Το έχει πάει καλά ο Ολυμπιακός. Δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι δεδομένο. Υπάρχει πολύ καλός δίαυλος επικοινωνίας», επεσήμανε -σε συνέχεια του χθεσινού του ρεπορτάζ-, κάνοντας λόγο για πρόταση που καλύπτει οικονομικά τα «θέλω» του παίκτη της Ζαλγκίρις.

Ωστόσο, ο Γουόκαπ δεν αναμένεται να αποφασίσει άμεσα για το μέλλον, καθώς θα αξιολογήσει τις επιλογές που έχει στο τραπέζι λόγω της καλής σεζόν που πραγματοποίησε. Μεταξύ αυτών και της Μακάμπι, που παραμένει στο… κάδρο.

Οι εξελίξεις αναμένονται σε δέκα ημέρες. «Απορώ γιατί δεν τον πήρε πέρυσι», σχολίασε επίσης ο Νίκος Ζέρβας, ενώ αναφέρθηκε και στις εγχώριες λύσεις που έχουν στη λίστα τους οι Πειραιώτες.

Παράλληλα, μίλησε και για την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη και τα σχόλια που έχουν ακολουθήσει μετά τη συγκεκριμένη απόφαση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x