Ελλάδα

Ζέρβας: «Τώρα είναι τα δύσκολα για τον Ολυμπιακό - Θα περιμένει τον Μάρτιν ο Μπαρτζώκας»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Ζέρβας.

Έναν μίνι-απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και, κυρίως, στην Ευρώπη έκανε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Απόλυτα θετικός ο απολογισμός από τα συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και εκείνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Θα μπορούσε να είναι και καλύτερα, αφού αν είχε πάρει ένα ριμπάουντ στη Βαρκελώνη θα μπορούσε να είναι πιο ψηλά στην Ευρωλίγκα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Το κρας τεστ αρχίζει τώρα, στα εκτός έδρας με 6 αγώνες μακριά από το ΣΕΦ σε 7 αγώνες. Ένα κακό είναι οι νίκες των γαλλικών ομάδων, να μην είχε χάσει ο Παναθηναϊκός από την Βιλερμπάν και να μην έχει χάσει η ΤΣΣΚΑ και τα δύο ματς στη Γαλλία. Ο Ολυμπιακός πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοσή του, να έχει μικρότερα κενά», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Ο Μάρτιν θα ξεκινήσει προπόνηση, αφού έγινε ο καθαρισμός, και δεν υπάρχει κάτι άλλο στο πόδι του. Άρα μπαίνει για προπόνηση σήμερα και η λογική λέει ότι θα προλάβει το ματς με τη Μονακό. Δεν είναι μόνο οι αγώνες, αλλά και οι προπονήσεις που βοηθούν τις ομάδες. Αν πείσει με την επιστροφή του, δεν θα πάει για άλλη προσθήκη ο Ολυμπιακός. Μπαίνουμε σε ένα κρίσιμο διάστημα δύο εβδομάδων για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ο Μπαρτζώκας πιστεύει πάρα πολύ τον Μάρτιν και θέλει να είναι σίγουρος για την οποιαδήποτε απόφασή του».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x