Ελλάδα

Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός περιμένει τον καλύτερο Παναθηναϊκό - Υπάρχει φωτιά με Μιλουτίνοφ, αλλά…»

Τον καλύτερο Παναθηναϊκό των φετινών αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό περιμένουν οι «ερυθρόλευκοι» όπως μετέδωσε ο Νίκος Ζέρβας, που απάντησε για το θέμα του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Στον αποψινό δεύτερο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ αναφέρθηκε ο Νίκος Ζέρβας, τονίζοντας ότι στον Ολυμπιακό περιμένουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση από τους «πράσινους» στις μεταξύ τους φετινές αναμετρήσεις.

Ο ρεπόρτερ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στα θέματα του Ολυμπιακού τόνισε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για το rotation που θα προτιμηθεί στο αποψινό ματς αν και εφόσον οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Λιβιό Ζαν-Σαρλ δεν είναι έτοιμοι, ενώ ρωτήθηκε και για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Νίκου Ζέρβα, πράγματι υπάρχει… φωτιά στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί πλέον και στο εξωτερικό, ξεκαθάρισε ότι η προσέγγιση έχει γίνει από πλευράς παίκτη κι όχι από τον Ολυμπιακό και τόνισε πως υπάρχει προβληματισμός για το «ταίριασμα» με τον Μουσταφά Φαλ που είναι το βασικό «πεντάρι». Τέλος, ξεκαθάρισε ότι όλα θα κριθούν μετά τη σειρά των τελικών και όχι εν εξελίξει του μεγάλου στόχου που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ακούστε τα όσα μετέδωσε ο Νίκος Ζέρβας:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x