Ελλάδα

Ζήσης: «Θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό»

Ο Νίκος Ζήσης δεν έκρυψε τη δίψα των διεθνών για κάτι καλό μετά από χρόνια με την Εθνική, αλλά τόνισε πως προέχει η σωστή προετοιμασία εν όψει Ευρωμπάσκετ.

Η διαρκής βελτίωση είναι το ζητούμενο σε αυτή τη φάση για την Εθνική, προκειμένου να κάνει πράξη αυτή που όλοι περιμένουν από αυτή, με πρώτους τους παίκτες, όπως δήλωσε ο Νίκος Ζήσης μετά τη φιλική νίκη επί της Βοσνίας.

«Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι με τον Βασίλη και τον Γιάννη. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνέχεια με στόχο να είμαστε έτοιμοι στις 5 Σεπτεμβρίου. Η διάθεση είναι δεδομένη σε αυτή την ομάδα, φέτος έχουμε απαρτία και θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό. Οι παίκτες είναι διαθέσιμοι για οτιδήποτε χρειαστεί, σε χρόνο ή σε ρόλο. Θέλει ο καθένας να βάλει το λιθαράκι του για να πετύχουμε κάτι καλό μετά από καιρό. Το περιμένουμε. Η ομάδα έχει εμπειρία και νέα παιδιά, ένα καλό πάντρεμα. Είναι δεδομένη η επιθυμία για κάτι καλό, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να επικεντρωθούμε στην προετοιμασία για να είμαστε 100% έτοιμοι όταν θα πάμε στο Ζάγκρεμπ», τόνισε.

Όσο για το ματς του Σαββάτου με την οικοδέσποινα Τουρκία, είπε: «Το τεστ με την Τουρκία θα είναι πιο δυνατό, απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλα κορμιά και ταλαντούχους παίκτες σε ένα γήπεδο που θα έχει πολύ κόσμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x