Ελλάδα

Ζούρος: «Δύσκολο για μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ να παίζει στα playouts»

Οι δηλώσεις του Ηλία Ζούρου μετά τη νίκη της ΑΕΚ Betsson επί του Αμαρουσίου (88-85).

Η ΑΕΚ Betsson νίκησε 88-85 το Μαρούσι στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων, σε ένα παιχνίδι που έδειχνε να ελέγχει, αλλά οι φιλοξενούμενοι στο τέλος κατάφεραν να μπουν στη διεκδίκηση του ροζ φύλλου, κάνοντας το ματς θρίλερ.

Παρόλα αυτά, ο Ηλίας Ζούρος δήλωσε ικανοποιημένος από την προετοιμασία και την προσπάθεια των παικτών του, ενώ εξέφρασε την άποψή του πως είναι δύσκολο για μια μεγάλη ομάδα όπως η Ένωση, να αγωνίζεται στα playouts του πρωταθλήματος.

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πρώτα απ' όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στους προπονητές, για την δουλειά που έκαναν στην προετοιμασία. Δυστυχώς ήταν πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Είχαμε πολλές απουσίες κατά την διάρκεια της εβδομάδας, στην προπόνησή μας και κάποιοι παίκτες μας, είναι ασθενείς. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα παίξαμε πάλι.

Δεν είχαμε ρυθμό καθόλου στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Κερδίσαμε. Είναι σημαντικό το ότι κερδίσαμε και άλλο ένα κομμάτι που πρέπει να καταφέρουμε, είναι να ξεπεράσουμε τον φόβο της νίκης. Κερδίζουμε και στο τέλος πάντα υπάρχει η αμφιβολία για τη νίκη. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να βελτιώσουμε. Να τα καταφέρουμε καλύτερα. Αυτό που μετράει τη δεδομένη στιγμή είναι ότι προχωράμε με μία νίκη στα Play Out. Πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος, παρόλο που είναι πολύ δύσκολο για μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, το να παίζει στο δεύτερο γκρουπ.

Παρόλα αυτά, θέλω να πιστεύω ότι όλα τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, για να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί στα Play Offs. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους φιλάθλους, που ήρθαν γήπεδο σήμερα. Εύχομαι στο επόμενο ματς, αν και στο επόμενο δεν θα έχουμε κόσμο, το ξέχασα. Στο… παραεπόμενο ματς λοιπόν, να έχουμε πάλι τον κόσμο. Καλή συνέχεια στο Μαρούσι. Χρόνια πολλά στον Γιάννη Κουζέλογλου».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x