Ελλάδα

Ζούρος: «Πάρα πολλά τα προβλήματα, αλλά κάναμε καλή δουλειά»

Τι δήλωσε ο Ηλίας Ζούρος μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο Μαρούσι (82-90).

Στα πολλά προβλήματα που έπρεπε να αντιπαρέλθει η ΑΕΚ Betsson για να κερδίσει το Μαρούσι (82-90) και να κρατά την τύχη της στα χέρια της για την έκτη θέση στάθηκε ο Ηλίας Ζούρος.

«Το Μαρούσι το τελευταίο διάστημα έχει απελευθερωθεί από το άγχος. Έγινε πολύ καλή δουλειά από τον Λιμνιάτη αρχικά και μετά με τον Βετούλα. Εμείς έχουμε πάρα πολλά προβλήματα, ψηλούς δεν έχουμε λόγω τραυματισμών, παίξαμε με πέντε ξένους, είχαμε την αποβολή του Καράμπελα, λείπει ο Φλιώνης, δεν παίζει και ο Χολ, οπότε ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη η νίκη αυτή. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους συνεργάτες μου, έκαναν πολύ καλή δουλειά, παρότι το ταξίδι στη Μούρθια ήταν πολύ κουραστικό. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με το Περιστέρι που είναι τελικός», ανέφερε.

«Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, αλλά στην έδρα μας. Ο κόσμος μας θα είναι σίγουρα κοντά μας. Το ματς με τον Προμηθέα την Τρίτη θα πρέπει να το παλέψουμε, να είμαστε σωστοί, αλλά το ματς του άλλου Σαββάτου είναι το πιο σημαντικό για μας. Ο Μόργκαν και ο Τίλμαν πάνε πολύ πίσω, ο Φλιώνης επίσης θα αργήσει. Ελπίζουμε να γίνει σύντομα η προσθήκη του Χολ στην ομάδα μας», κατέληξε ο προπονητής της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x