Μουντομπάσκετ 2014

«Η Ελλάδα εξελίσσεται, η Σερβία όχι…»

Ο Βλάντο Τζούροβιτς, που θήτευσε πολλά χρόνια στην Ελλάδα, δεν είναι και τόσο αισιόδοξος για τη μάχη της Σερβίας απέναντι στην Εθνική.

Στάσιμη έχει μείνει η Σερβία σε αντίθεση με την ελληνική ομάδα, όπως δήλωσε ο Βλάντο Τζούροβιτς στον Τύπο της πατρίδας του.

«Πριν από το Μουντομπάσκετ, πίστευα πως η Ελλάδα δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με Αργεντινή και Κροατία, αλλά έδειξε πως είναι τελικά καλύτερη. Από το φιλικό που παίξαμε στη Γαλλία βελτιώνεται διαρκώς, ενώ εμείς όχι. Παρότι απουσιάζουν παίκτες όπως οι Διαμαντίδης, Σπανούλης και Σχορτσανίτης, παίζουν πολύ έξυπνα σαν ομάδα και έχουν παίκτες με παραστάσεις, όπως οι Ζήσης, Πρίντεζης, Μπουρούσης, Καϊμακόγλου και Καλάθης. Για να τους κερδίσουμε θα πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά», δήλωσε ο άλλοτε προπονητής Πανιωνίου, ΑΕΚ και Δάφνης.

«Στον πρώτο γύρο πήραμε τα παιχνίδια που περιμέναμε και χάσαμε επίσης τα ματς που περιμέναμε, με εξαίρεση ίσως τη Γαλλία που έχει πολλές απουσίες. Σε όλα τα παιχνίδια δεν είχαμε πάνω από έναν-δύο διακριθέντες κι αν θέλουμε να προχωρήσουμε θα πρέπει να αναδείξουμε κι άλλους πρωταγωνιστές», πρόσθεσε.

Τέλος εξέφρασε τις ενστάσεις του για το σύστημα διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου. «Δεν μου αρέσει το υπάρχον σύστημα, γιατί μπορεί να αδικήσει ομάδες με καλή πορεία. Για παράδειγμα η Ελλάδα που είναι μέχρι τώρα αήττητη μπορεί να χάσει ένα ματς και να αποχωρήσει από το τουρνουά. Ίσως θα έπρεπε να υπάρχει και στο δεύτερο γύρο μια φάση ομίλων και μετά να αρχίσουν τα νοκ άουτ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x