NBA

Η γκάφα του Μπλατ που δεν στοίχισε

Ο Ντέιβιντ Μπλατ λίγο έλειψε να στερήσει στον Λεμπρόν Τζέιμς (και τους φιλάθλους) το καλάθι της νίκης απέναντι στους Μπουλς. Ποιο το λάθος του, που πέρασε απαρατήρητο.

Ένα λάθος του Ντέιβιντ Μπλατ παραλίγο να αποδειχτεί καταδικαστικό για τους Καβαλίερς. Με το σκορ στο 84-84 στον τέταρτο αγώνα μεταξύ Μπουλς και Καβαλίερς και μόλις 9,5’’ να απομένουν, οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή.

Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός, τότε, κάλεσε εμφανώς τάιμ άουτ. Έχοντας, ωστόσο, εξαντλήσει όσα είχε δικαίωμα να πάρει εκείνος ή οι παίκτες του, ο κανονισμός προβλέπει πως ένα τέτοιο «αίτημα» τιμωρείται με τεχνική ποινή. Για καλή του τύχη, ένας συνεργάτης του έσπευσε να τον… μαζέψει, οι διαιτητές δεν το αντιλήφθηκαν κι έτσι ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε την ευκαιρία στην εξέλιξη της φάσης να πετύχει το καλάθι που χάρισε στους «Καβς» τη νίκη κάνοντας το 2-2 στη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής.

«Παραλίγο να τα κάνω θάλασσα», παραδέχτηκε χαμογελώντας μετά το τέλος του αγώνα ο Μπλατ, που φαίνεται πως μετά από τόσα χρόνια στην Ευρώπη δεν έχει προσαρμοστεί στους κανονισμούς του ΝΒΑ.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x