Euroleague

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Το sport-fm.gr περνάει από… ακτίνες Χ του παίκτες του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με σκυμμένο κεφάλι και από το Μόναχο, αφού ηττήθηκε 76-71 από την Μπάγερν, παρότι απέκτησε διαφορά 11 πόντων στα μισά της δεύτερης περιόδου.

Το sport-fm.gr περνάει από… ακτίνες Χ τους παίκτες του «τριφυλλιού», με τους Μακ και Σαντ-Ρος να είναι οι μοιραίοι.

Αναλυτικά:
Μακ (1): Σκέτη απογοήτευση… Κρίμα για τον Αμερικανό γκαρντ, που πήρε θετικό πρόσημο στο ματς της Τρίτης, αλλά σήμερα ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Στο φινάλε του ημιχρόνου κατάφερε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να υποπέσει σε 3 συνεχόμενα λάθη, από τα οποία προήλθαν 6 σερί πόντοι για τους Βαυαρούς σε αιφνιδιασμούς, που οδήγησαν στην ανατροπή του σκηνικού. Βελτιώθηκε κάπως μετά την ανάπαυλα, όμως και πάλι ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής (1/4 εντός παιδιάς, 4 λάθη).

Παπαγιάννης (6): Αξιόλογη εμφάνιση από τον διεθνή σέντερ, που κυριάρχησε στο πρώτο μέρος, αφού δεν είχε αντίπαλο στη ρακέτα της Μπάγερν. Παρ’ όλα αυτά, στην πορεία του αγώνα «χάθηκε» κι έμεινε στους 10 πόντους.

Μποχωρίδης (6): Δεν δίστασε να πάρει πρωτοβουλίες, άλλοτε με θετικό αντίκτυπο (στην αρχή της 4ης περιόδου) κι άλλοτε με αρνητικό αποτέλεσμα. Πέτυχε 10 πόντους και τουλάχιστον απέφυγε τα λάθη και τις περιττές ενέργειες, κάτι που δεν έκαναν οι υπόλοιποι περιφερειακοί του «τριφυλλιού».

Όγκαστ (7): Από τα θετικά στοιχεία του Παναθηναϊκού στο Μόναχο. Ήταν μαχητικός και βοήθησε αρκετά στα περίπου 10 λεπτά που αγωνίστηκε. Πέτυχε 8 πόντους και μάζεψε 3 επιθετικά ριμπάουντ.

Χεζόνια (7): Είναι φανερό πως δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό και χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί. Εντούτοις, στη δεύτερη εμφάνισή του με την πράσινη φανέλα είχε κάποιες καλές στιγμές, κυρίως στην άμυνα (4 αμυντικά ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 2 τάπες). Δεν ήταν το ίδιο αποδοτικός επιθετικά (3/9 εντός παιδιάς).

Δίπλαρος (-): Δεν αγωνίστηκε και δεν μπορεί να κριθεί.

Κασελάκης (4): Δεν είχε μεγάλη «συμμετοχή» στο παιχνίδι και δεν πήρε πολλές προσπάθειες. Έκανε… δουλίτσα -ως συνήθως- στην άμυνα, αλλά μέχρι εκεί.

Καλαϊτζάκης (-): Αγωνίστηκε για λίγα δευτερόλεπτα και δεν μπορεί να κριθεί, αν και έκανε εγκληματική ενέργεια με το αντιαθλητικό φάουλ που υπέπεσε στο φινάλε του ημιχρόνου στον Μπόλντγουιν.

Γουάιτ (5): Εξαιρετικός στη «βρώμικη» δουλειά (8 ριμπάουντ, 3 ασίστ), ωστόσο επιθετικά ήταν διστακτικός και άστοχος (0/2 τρίποντα, 1/4 βολές). Παρ’ όλα αυτά, αποδεικνύεται πως του ταιριάζει περισσότερο η θέση «3».

Μήτογλου (4): Ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, όμως κι εκείνος παρασύρθηκε στη μετριότητα του Παναθηναϊκού στην πορεία του αγώνα. Πέτυχε 6 πόντους, αλλά με 3/7 εντός παιδιάς και 0/2 βολές.

Μπέντιλ (7): Κατέθεσε και την ψυχή του στο παρκέ, από τους καλύτερους παίκτες του «τριφυλλιού» κόντρα στην Μπάγερν. «Άγγιξε» το double double (8 πόντοι, 8 ριμπάουντ) στα 21 λεπτά που αγωνίστηκε.

Σαντ-Ρος (1): Σε… άλλο γήπεδο ο Κουβανός, δεν πατούσε καλά, όπως φαίνεται και στα 5 λάθη του, ενώ είχε και 0/4 τρίποντα. Επιπροσθέτως, ταλαιπωρήθηκε αρκετά στην άμυνα από τον εξαιρετικό Μπόλντγουιν, τον οποίο δεν κατάφερε να περιορίσει σε καμία στιγμή του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x