Ελλάδα

Η προεπιλογή της Εθνικής Γυναικών για το Ευρωμπάσκετ 2021

Με 18 αθλήτριες θα αρχίσει η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών για το Ευρωμπάσκετ του 2021, όπως ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Μασλαρινός.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ Γυναικών μπαίνει την προσεχή Δευτέρα (17/5) σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ που θα διεξαχθεί 17 με 27 Ιουνίου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Μασλαρινός, ανακοίνωσε σήμερα την προεπιλογή για την προετοιμασία, που περιλαμβάνει 18 αθλήτριες. Στην προετοιμασία δεν θα λάβει φυσικά μέρος η άτυχη παίκτρια του Ολυμπιακού, Άννα Σπυριδοπούλου, η οποία υποβλήθηκε πριν μερικές ημέρες σε χειρουργική επέμβαση για ρήξη χιαστού, καθώς και η Ιωάννη Κριμίλη, που δεν πήρε σχετική άδεια από το Πανεπιστήμιο του Σαν Φραντσίσκο.

Οι 18 αθλήτριες που κάλεσε ο προπονητής είναι: Κατερίνα Σωτηρίου, Άρτεμις Σπανού, Αγγελική Νικολοπούλου, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Άννα - Νίκη Σταμολάμπρου, Μαριέλλα Φασούλα, Ελεάννα Χριστινάκη, Έλενα Μποσγανά, Διονυσία Αλεξανδρή, Ιωάννα Δίελλα, Βασιλική Λούκα, Αγγελική Βιντσιλαίου, Έλενα Τσινέκε, Βασιλική Πανούση, Ιωάννα Χατζηλεοντή, Χριστίνα Αναστασοπούλου, Στέλλα Φουράκη, Γεωργία Γρηγοροπούλου.

Η ομάδα θα συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά θα γίνει στην Κροατία 5 και 6 Ιουνίου με αντιπάλους την Σλοβακία και την οικοδέσποινα χώρα, αντίστοιχα. Θυμίζουμε, πως η Ελλάδα έχει κληρωθεί στον 2ο όμιλο της Βαλένθια, με αντιπάλους το Μαυροβούνιο (17/6), την Σερβία (18/6) και την Ιταλία (20/6).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x