Γενικά

Ένατες οι ελληνικές ομάδες στο 34o παγκόσμιο τουρνουά maxi basketball

Ολοκληρώθηκε το 34o Παγκόσμιο Τουρνουά Maxi-Basketball στο Μοντεκαττινι της Ιταλίας, βρίσκοντας τις δυο ομάδες του ΕΚΑ 35+ & 40+ να τερματίζουν και οι δυο στην 9η θέση-ανάμεσα σε 34 ομάδες.

Ολοκληρώθηκε το 34o Παγκόσμιο Τουρνουά Maxi- Basketball στο Μοντεκαττινι της Ιταλίας, βρίσκοντας τις δυο ομάδες του ΕΚΑ 35+ & 40+ να τερματίζουν και οι δυο στην 9η θέση-ανάμεσα σε 34 ομάδες που συμμετείχαν αντίστοιχα στην κάθε κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η 1η φορά στην ιστορία του Εργασιακού Πρώτ/τος ΕΚΑ, που οι ομάδες μας τερματίζουν σε τόσο υψηλή θέση-γεγονός που καθιστά την πορεία μας εξαιρετικά επιτυχημένη. Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Εργασιακού Πρωτ/τος ΕΚΑ και αρχηγός των Μεικτών ομάδων Πέτρος Κελέσης, δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που καταφέραμε να εκπροσωπήσουμε την χώρα μας με τόσο μεγάλη επιτυχία σε αυτό το Τουρνουά. Είναι η 1η φορά στην ιστορία μας που πετυχαίνουμε τόσο υψηλή θέση στην Παγκόσμια κατάταξη-σε ένα Τουρνουά που απαρτίζεται από παίκτες διεθνούς βεληνεκούς με εξαιρετική ποιότητα και ιστορία. Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και κατάφεραν να ξεπεράσουν τον ίδιο τους τον εαυτό, καθώς επίσης και να αποδώσω τα εύσημα σε όλους όσους εργάστηκαν τόσο σκληρά ώστε να πάρει "σάρκα και οστά" αυτή η προσπάθεια.

Πιστεύω στο μέλλον να γευτούμε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες-μιας και το Πρωτ/μά μας αποτελεί το πιο ανταγωνιστικό Ερασιτεχνικό Πρωτ/μα στην Ελλάδα κι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη και σε συνδυασμό με σκληρή δουλειά να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο το επίπεδο. Επόμενος σταθμός μας τώρα, αποτελεί το Πανευρωπαϊκό Τουρνουά Maxi-Basketball που θα διεξαχθεί στο Μάριμπορ της Σλοβενίας τον Ιούνιο του 2018. Ήδη, έχουμε ξεκινήσει τα πλάνα μας για ακόμη καλύτερη πορεία. Το μπάσκετ τελικά δεν σταματάει ποτέ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x