Γενικά

Με τον Ντουράντ η δωδεκάδα της Team USA για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Γνωστή έγινε η δωδεκάδα της Team USA, με την οποία θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Το όνομα που ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από αυτό του Κέβιν Ντουράντ.

Το απόγευμα της Δευτέρας (28/6), έγινε γνωστή η τελική δωδεκάδα της Team USA με την οποία θα κατέβει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Μπορεί να απουσιάζουν μερικά από τα κορυφαία ονόματα του μαγικού κόσμου του NBA, ωστόσο ακόμα και έτσι, η αποστολή που επέλεξε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γκρεγκ Πόποβιτς ξεχειλίζει από μπόλικο ταλέντο, δημιουργώντας... τρόμο στις αντίπαλες ομάδες!

Ηγέτης της Team USA δεν είναι άλλος, από τον super star των Μπρούκλιν Νετ, Κέβιν Ντουράντ, έχοντας στο πλευρό του παίκτες όπως οι Λίλαρντ, Τέιτουμ, Μπούκερ και Μπιλ!

Το αξιοσημείωτο πάντως είναι πως στη δωδεκάδα βρίσκονται δύο παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς (Μίντλετον, Χόλιντεϊ), αλλά και ένας από τους Φοίνιξ Σανς (Ντέβιν Μπούκερ). Ομάδες, που έχουν πάρα πολλές πιθανότητες να προκριθούν στους τελικούς του NBA, με αποτέλεσμα οι τρεις συγκεκριμένοι παίκτες να είναι αρκετά πιθανό να ενσωματωθούν πραγματικά την τελευταία στιγμή στην αποστολή των Η.Π.Α.

Αναλυτικά η δωδεκάδα:

Κέβιν Ντουράντ (Μπρούκλιν Νετς), Μπαμ Αντεμπάγιο (Μαϊάμι Χιτ), Μπράντλεϊ Μπιλ (Ουάσιγκτον Γουίζαρντς), Ντέβιν Μπούκερ (Φοίνιξ Σανς), Τζέραμι Γκραντ (Ντιτρόιτ Πίστονς), Ντρέιμοντ Γκριν (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς), Τζρου Χόλιντεϊ (Μιλγουόκι Μπακς), Ζακ ΛαΒίν (Σικάγο Μπουλς), Ντέιμιαν Λίλαρντ (Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς), Κέβιν Λοβ (Κλίβελαντ Καβαλίερς), Κρις Μίντλετον (Μιλγουόκι Μπακς), Τζέισον Τέιτουμ (Μπόστον Σέλτικς),

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x