Ευρώπη

Ιτούδης για ανανέωση με ΤΣΣΚΑ: «Συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε»

Πανευτυχής για το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την ΤΣΣΚΑ δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Δημήτρης Ιτούδης υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμπιστοσύνη της διοίκησης στο πρόσωπό του.

«Θα πω μέσα από την καρδιά μου ότι είναι μεγάλη τιμή για μένα που ο Νόριλσκ Νίκελ, ο Αντρέι Βατούτιν και ο σύλλογος με εμπιστεύτηκαν να συνεχίσω να οδηγώ την ομάδα. Σας ευχαριστώ ειλικρινά γι' αυτήν την ευκαιρία. Ταυτόχρονα, οι οπαδοί μας και η διοίκηση γνωρίζουν πολύ καλά ότι αισθάνομαι υποχρεωμένος να υπερασπιστώ τα χρώματα, την ιστορία και το μέλλον της ομάδας», ανέφερε και πρόσθεσε: «Σε αυτήν τη δουλειά, όλοι συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε. Αισθάνομαι ότι γίνομαι καλύτερος προπονητής και άνθρωπος, κάτι που οφείλεται στη συνεργασία μου με τη διοίκηση, τους παίκτες, το προσωπικό, όλους τους υπαλλήλους του συλλόγου. Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά, να φέρνω νέες ιδέες και να καταβάλω πολλή και μεγάλη προσπάθεια».

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, δήλωσε: «Αναλύσαμε διεξοδικά την κατάσταση και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η από κοινού μας συνεργασία με τον Δημήτρη (Ιτούδη) δεν έχει ολοκληρωθεί εδώ. Μαζί του φτάσαμε στο έκτο Final Four της EuroLeague, πήραμε δύο ευρωπαϊκούς τίτλους και συνεχίζουμε να δείχνουμε καλά αποτελέσματα σε οποιεσδήποτε συνθήκες και σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το περασμένο καλοκαίρι υπογράψαμε τριετή συμβόλαια με βασικούς παίκτες, και επομένως πιστεύω ότι είναι δίκαιο να δώσουμε στον Δημήτρη την ευκαιρία να κάνει τις απαραίτητες προσαρμογές και να εφαρμόσει τα μακροπρόθεσμα σχέδια του συλλόγου. Έχοντας υπογράψει το συμβόλαιο, μπορούμε να ασχοληθούμε με την δουλειά που έχουμε να κάνουμε. Επομένως, μπορούμε να πούμε ότι η απόφασή μας έχει προοπτική για μετά. Σέβομαι τον προπονητή και χαίρομαι που θα έχουμε σταθερότητα στην ομάδα μας. Εύχομαι στον Δημήτρη και σε όλους μας υγεία και καλή τύχη στην εκπλήρωση των πλάνων μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x