Ελλάδα

Καντζούρης: «Η νίκη ανήκει αποκλειστικά στους παίκτες μου»

Στους παίκτες του απέδωσε καθαρά τη νίκη του Κολοσσού επί του Περιστερίου ο Ηλίας Καντζούρης μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Ρόδο.

Ο Ηλίας Καντζουρης τόνισε πως έδειξαν χαρακτήρα στις κρίσιμες στιγμές και απέκτησαν την κατάλληλη ψυχολογία για την ανατροπή σε άμυνα και επίθεση. Ζήτησε δουλειά για τη συνέχεια και εκδήλωσε τη συμπαράστασή του στους αθλητές των μικρότερων κατηγοριών.

Αναλυτικά: «Είναι μία νίκη που ανήκει 100% στους παίκτες. Έδειξαν χαρακτήρα τη στιγμή που το Περιστέρι ανέκαμψε. Νομίζω ότι σε εκείνο το σημείο κάναμε όλα όσα έπρεπε να κάνουμε για να "γυρίσουμε" την ψυχολογία του παιχνιδιού και στην άμυνα και την επίθεση και θεωρώ ότι νικήσαμε δίκαια, γιατί ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Είναι μόνο μία νίκη. Πρέπει να βάλουμε το "κεφάλι κάτω" και να δουλέψουμε προς την κατεύθυνση του στόχου που έχουμε βάλει από την αρχή της χρονιάς. Να γινόμαστε καλύτεροι ως ομάδα μέρα με τη μέρα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σημασία της επανέναρξης των μικρότερων κατηγοριών: «Είπα ότι συμπαρίσταμαι και εγώ, από τη δική μου την πλευρά. Άλλωστε, και εγώ ξεκίνησα από τις μικρές ηλικίες. Πριν από πάρα πολλά χρόνια. Θεωρώ ότι ο αθλητισμός είναι μέρος της κουλτούρας ενός λαού.

Δυστυχώς, λόγω της κατάστασης έχουν έρθει πάρα πολλά πράγματα πάνω κάτω και πίσω. Θεωρώ ότι σύντομα πρέπει να γίνει κάτι, γιατί είτε μιλάμε για το βιοποριστικό κάποιων ανθρώπων, είτε μιλάμε για το κομμάτι του αθλητισμού, που είναι σημαντικό για την πνευματική υγεία και ισορροπία των ανθρώπων. Νομίζω ότι πρέπει να όλοι να κινηθούμε προς τη σωστή κατεύθυνση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x