Euroleague

Καλαϊτζής: «Να ξεκινάμε και όχι να τελειώνουμε έτσι τα παιχνίδια»

Ο Γιώργος Καλαϊτζής μίλησε για τα θετικά στοιχεία του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τη Ρεάλ και τόνισε τι χρειάζεται για τη συνέχεια.

Αναλυτικά, ο συνεργάτης του Όντεντ Κάτας μίλησε στη Nova μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ρεάλ για:

-τα στοιχεία που κρατά από τον αγώνα: «Εντοπίζω θετικά στοιχεία σε παιδιά που βγήκαν μπροστά όπως ο Μποχωρίδης. Θέλει χρόνο για να προσαρμοστούν τα παιδιά στην καινούρια φιλοσοφία του προπονητή. Θα πρέπει να κερδίσουμε χρόνο από την άμυνα. Ο Λευτέρης έδειξε το δρόμο, ο Όγκαστ έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας και θα μπει σταδιακά. Είναι ένα πάρα πολύ θετικό στοιχείο στην ομάδα. Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο, θα πρέπει να είναι οδηγός για να ξεκινάμε έτσι τα παιχνίδια και όχι να τα τελειώνουμε».

-την καλή προσπάθεια απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ομάδα: «Η Ρεάλ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, με παίκτες που μπορούν να καλύψουν τα κενά. Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε και τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Νομίζω πως θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τις καλές εμφανίσεις και να κερδίσουμε κανένα παιχνίδι. Αν κρατήσουμε το δεύτερο ημίχρονο, θα έχουμε την τύχη να το κάνουμε».

-το τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για τη συνέχεια: «Νομίζω ότι ο χρόνος είναι σύμμαχος αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές προπονήσεις, αλλά επειδή ζω την ομάδα καθημερινά, όλοι έχουν καλή συμπεριφορά, όρεξη και διάθεση. Αυτά τα στοιχεία θα φέρουν και το αποτέλεσμα. Μας λείπει λίγο η πίστη, αν έχουμε λίγο και πίστη θα έχουμε και καλύτερα αποτελέσματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x