Ελλάδα

Καλαμπάκος: «Στο πρώτο ημίχρονο ανησυχήσαμε λίγο τον Παναθηναϊκό»

Στο διαδικαστικό του ματς με τον Παναθηναϊκό για το Μεσολόγγι στάθηκε ο Ντίνος Καλαμπάκος μετά την ήτα στο ΟΑΚΑ.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο πάλεψαν, αλλά στο δεύτερο δεν άντεξαν, τόνισε πως θα παλέψουν μέχρι τέλους για παραμονή και ζήτησε δουλειά για τη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα διαδικαστικό παιχνίδι για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο κάτι καλό καταφέραμε, κάτι καλό κάναμε. Ανησυχήσαμε λίγο τα παιδιά του Παναθηναϊκού, όμως στο δεύτερο μας "κατάπιαν". Λογικό. Εμείς έχουμε τα δικά μας προβλήματα, τα οποία και προσπαθούμε να λύσουμε. Ήταν ένα ευχάριστο ματς. Έπαιξαν όλοι απ' όλους. Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται, γιατί έχει "διαβολοβδομάδα", εμείς έχουμε "διαβολοχρονιά". Έχουμε άλλα τρία ματς, όπου περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και που θα καταλήξει η σεζόν, ώστε να κάνουμε τη σούμα στο τέλος».

Για τις ελπίδες της παραμονής: «Δεν εξαρτάται από εμάς. Θα προσπαθήσουμε, θα πολεμήσουμε και ό,τι γίνει. Αν κερδίσει η Λάρισα την Κυριακή στο Περιστέρι, δεν θα έχει νόημα. Δεν το σκεφτόμαστε έτσι. Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Ρεπό αύριο και Δευτέρα δουλειά και προετοιμασία για τη Λάρισα. Θέλουμε να τελειώσουμε περήφανα τη σεζόν. Μας έχει στηρίξει η διοίκηση και η πόλη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x