Ελλάδα

Καστρίτης: «Είχαμε λίγο χρόνο για ξεκούραση και τακτική»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του Ηρακλή δεν είχαν το χρόνο για την κατάλληλη προετοιμασία για τον αγώνα στη Λάρισα στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης μετά τη νίκη στη θεσσαλική πόλη.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» τόνισε πως αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας του, στάθηκε στη δυναμική τους εκτός έδρας και θεωρεί πως έλεγξαν το ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξαν ψυχικά αποθέματα.

Αναλυτικά: «Πάρα πολλά "μπράβο" στα παιδιά μας, στους παίκτες μας για τη νίκη, αλλά και για τα σημάδια εξέλιξης που είδαμε και σήμερα. Το σημερινό παιχνίδι είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας, λόγω δύο συνεχόμενων παιχνιδιών και με ταξίδι ενδιάμεσα. Είχαμε μικρό χρονικό διάστημα για ξεκούραση και για τακτική για το σημερινό παιχνίδι.

Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη. Στην έδρα μας έχουμε μια διαφορετική δυναμική, θέλαμε να δούμε πόσο αποτελεσματική είμαστε στα εκτός. Σήμερα κερδίσαμε το πρώτο μας μικρό στοίχημα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που τρέχει πολύ εντός έδρας και θεωρώ, σε μεγάλο βαθμό και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ελέγξαμε το ρυθμό.

Θα έλεγα πως το παιχνίδι "στράβωσε" στο τρίτο δεκάλεπτο. Παραμείναμε, όμως, ψύχραιμοι και ενωμένοι, βγάζοντας ψυχικά αποθέματα και νικήσαμε με τη διαφορά αυτή στο τέλος, την οποία και θεωρώ πλασματική. Καλή ομάδα αυτή της Λάρισας και, για το λόγο αυτό, αξίζει ένα μεγάλο "μπράβο" στα παιδιά μας για τη σημερινή τους νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους εμπνευστές της εκδήλωσης για την καταπολέμηση του καρκίνου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x