Είδηση βγήκε από τη media day του Ηρακλή, με τον τεχνικό Γιάννη Καστρίτη να ξεκαθαρίζει ότι τις επόμενες ημέρες η ομάδα του θα έχει προχωρήσει στην απόκτηση ενός παίκτη. Παράλληλα, ο 37χρονος προπονητής αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της προσεχούς αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης στη media day του Ηρακλή:
- Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Η αλήθεια είναι ότι όσο εξελίσσεται το πρωτάθλημα κάθε παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Προερχόμαστε από μια εβδομάδα διακοπής είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε αρκετά σε κάποια κομμάτια που πιστεύαμε ότι θέλουμε βελτίωση, έχουμε μια εβδομάδα ακόμη μπροστά μας, πέντε προπονήσεις, όλοι έχουμε διάθεση και αποφασιστικότητα για να δουλέψουμε και να αντιμετωπίσουμε έναν τόσο σκληρό, δύσκολο και μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΚ».

- Για το γεγονός πως η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί ενισχυμένη: «Είναι και η ΑΕΚ σε μια φάση που κάνει αρκετές αλλαγές. Έχουν αποκτήσει τον Τσάλμερς που δεν έχει αγωνιστεί ακόμα, σήμερα ανακοίνωσαν και τον Γιάνκοβιτς. Είναι μια ομάδα που ήδη έχουν κάνει δύο εκτός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα, θα θέλουν πάση θυσία να αποφύγουν ένα νέο στραβοπάτημα. Από την άλλη είμαστε και εμείς σε μια φάση που θέλουμε να δείξουμε ότι βελτιωνόμαστε και κλείνουμε μια παρένθεση κακών εμφανίσεων που είχαμε και το ζητούμενο για εμάς είναι να παρουσιαστούμε πιο βελτιωμένοι κυρίως στο κομμάτι που αφορά το πάθος, τη δύναμη και την αποφασιστικότητα».

- Για τον αντικαταστάτη του Σμιθ: «Τις τελευταίες εβδομάδες κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να εντάξουμε έναν νέο παίκτη στο ρόστερ μας, η αγορά είναι δύσκολη συναντάμε είτε πρόβλημα λειψανδρίας είτε πρόβλημα στο να καταλήξουμε σε συμφωνία με διάφορες περιπτώσεις. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε πολύ κοντά και πιστεύω τις επόμενες μία δύο ημέρες το πολύ θα έχουμε τον καινούριο παίκτη μαζί μας».

- Για τη στήριξη του κόσμου: «Πολύ σημαντικό κομμάτι, ο κόσμος αποτελεί καθοριστικό παράγοντα σε ότι έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής αυτή τη χρονιά και για ακόμα πιο σημαντικό για μένα είναι ο τρόπος που στήριξε και υποστήριξε τα παιδιά ακόμα και μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα όπως με τον Πανιώνιο στην έδρα μας. Είναι πάντα δίπλα μας, είναι κοντά μας, εμείς το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και την ψυχή μας κάθε λεπτό πάνω στο παρκέ γι’ αυτόν τον κόσμο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube