Ελλάδα

Κάτας: «Να μάθουμε να παίζουμε καλά από την αρχή»

Ευχαριστημένος με την εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν ο Όντεντ Κάτας μετά τη νίκη επί του Μεσολογγίου.

Παράπονα από τη συμπεριφορά του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο είχε ο Όντεντ Κάτας, μετά τη νίκη (102-68) επί του Μεσολογγίου.

Ο κόουτς του «τριφυλλιού» τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να βρει τρόπο να ξεκινά καλύτερα στα παιχνίδια της, ενώ αναφέρθηκε στον Γιώργο Παπαγιάννη, λέγοντας πως έχει την προοπτική να γίνει ο καλύτερος σέντερ της Ευρώπης.

«Να μάθουμε να παίζουμε καλά από την αρχή. Δεν γίνεται να αφήνουμε ένα ημίχρονο και στη συνέχεια να προσπαθούμε να το μαζέψουμε. Αυτό κάναμε και σήμερα. Ήταν ένα ζητούμενο η ποιότητα των σουτ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να βρούμε έναν τρόπο να ξεκινάμε καλύτερα τα παιχνίδια», δήλωσε αρχικά ο Όντεντ Κάτας και πρόσθεσε:

«Η δουλειά μας τελείωσε στο δεύτερο μέρος, όταν παίξαμε άμυνα και σουτάραμε καλύτερα. Η άμυνα όμως ήταν το κλειδί και αυτή μας έδωσε τη νίκη».

Για τον Γιώργο Παπαγιάννη: «Ο Παπαγιάννης είναι αποφασισμένος και αν είναι πιστός σε ό,τι πρέπει να κάνει πάνω στο παρκέ, μπορεί να γίνει ο καλύτερος. Έχει τρομακτική προοπτική σαν παίκτης. Θέλει να δώσει πολλά στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x