Ελλάδα

Κάτας: «Ομάδα υψηλού επιπέδου ο Προμηθέας»

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στην επίθεση έμεινε ο Οντέντ Κάτας κόντρα στο Λαύριο, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Προμηθέα.

Απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας του στην επίθεση έμεινε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Οντέντ Κάτας, που εξέφρασε όμως τα παράπονά του για τον τρόπο που οι παίκτες του χρησιμοποίησαν τα φάουλ.

Παράλληλα, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Προμηθέα, τον οποίο θα βρουν οι «πράσινοι» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ3:

«Επιθετικά ήμασταν καλο. Παίξαμε μαζί, γυρίσαμε τη μπάλα, χρησιμοποιήσαμε τα δυνατά σημεία μας. Δεν είχαμε προβλήματα στην επίθεση. Στην άμυνα είχαμε κάποια προβλήματα γιατί δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά τα φάουλ. Ο στόχος μας είναι να κρατήσουμε τον αντίπαλο κάτω από τους 75 πόντους και το καταφέραμε. Μου άρεσε η νοοτροπία μας.

Περιμένω να είμαστε υγιείς που είναι πολύ σημαντικό. Προσπαθούμε να μοιράσουμε το χρόνο. Δεν είναι εύκολο να παλεύεις για τρόπαιο. Ξέρουμε τον Προμηθέα έχουμε παίξει μαζί τους. Είναι ομάδα υψηλού επιπέδου. Θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι με μεγάλο σεβασμό αλλά τα πάντα αρχίζουν από την άμυνά μας»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x