Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Κάθε αγωνιστική και ντέρμπι στην Α2

Το θετικό τους σερί επιθυμούν να συνεχίσουν οι Πανιώνιος, Ηρακλής, Φάρος και Δούκας, όπως και η έκπληξη που λέγεται ΑΕΛ, στην 3η αγωνιστική της Α2 (22/10) που «κρύβει» κι αυτή δυνατές «μονομαχίες».

Είναι τα φαβορί για άνοδο και έχουν μπει δυναμικά στο πρωτάθλημα της Α2 από την πρώτη κιόλας στιγμή. Στόχος των Πανιωνίου, Ηρακλή, Φάρου και Δούκα, αλλά και της, μέχρι στιγμής, έκπληξης ΑΕ Λάρισας, είναι να συνεχίσουν το θετικό τους σερί και να κάνουν το «3 στα 3» σήμερα (22/10).

Έτσι, λοιπόν, η αυλαία της 3ης αγωνιστικής ανοίγει στις 16:00, με τον Ηρακλή να υποδέχεται στο «Ιβανώφειο» τον υπολογίσιμο ΓΣ Λάρισας, ο οποίος πάει με ψυχολογία στη Θεσσαλονίκη, μετά την νίκη επί του Ηρακλείου (83-64) που πέτυχε το προηγούμενο Σάββατο.

Έπειτα, στις 17:00 ξεκινούν όλες οι υπόλοιπες αναμετρήσεις, στις οποίες «κρύβονται» ξανά ντέρμπι, με τα Ηράκλειο-Δούκας, Αίολος Αστακού-Αμύντας και Καβάλα-Φάρος να ξεχωρίζουν.

Οι παίκτες του Σάββα Συμεωνίδη ψάχνουν ξανά το θετικό αποτέλεσμα, αυτή τη φορά απέναντι στην ομάδα της Κρήτης, στα «Δύο Αοράκια», σε μία έδρα που είναι δύσκολη για όποιον φιλοξενείται εκεί.

Για δεύτερη φορά φέτος, μετά το Κύπελλο Ελλάδος, ο Αίολος θα αντιμετωπίσει την πιο «δεμένη» ομάδα της κατηγορίας, αυτή του Υμηττού, με στόχο των παικτών του Μιχάλη Κουταλιανού να επανακάμψουν, μετά το χαμένο ντέρμπι με τον Φάρο (92-81).

Από την άλλη, και η ομάδα του Κερατσινίου θέλει να επεκτείνει το καλό σερί της απέναντι, όμως, στην Καβάλα, η οποία επιθυμεί διακαώς να «ορθοποδήσει», μετά το 0/2 που έχει από την έναρξη του πρωταθλήματος. Ένα ξεχωριστό ματς, καθώς ο προπονητής του Φάρου, Γιάννης Τζήμας, θα αντιμετωπίσει την ομάδα που είχε στείλει πριν από δύο χρόνια στην Basket League.

Την πρώτη του νίκη, επίσης, ψάχνει και ο Αρκαδικός, στην έδρα της έτερης ομάδας της Λάρισας, ΑΕΛ, η οποία έχει κάνει την έκπληξη, προς το παρόν, καθώς έχει «2x2», μετά και την επικράτησή της στο Χολαργό (81-73).

Από εκεί και πέρα, θεωρητικά πιο εύκολο έργο έχει ο Πανιώνιος, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με το Ψυχικό (επίσης για δεύτερη φορά μετά το Κύπελλο), ο Εθνικός, που θα αναμετρηθεί, στο κεκλεισμένων των θυρών Μετς, με το Παγκράτι και ο Χολαργός, που θα ταξιδέψει μέχρι τα Πεύκα για να αγωνιστεί ενάντια στους Μαχητές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σάββατο 22/10

16:00 Ηρακλής-ΓΣ Λαρισαίων 1928 (Ιβανώφειο) Ξενικάκης-Παπαδόπουλος-Παπαγερίδης (Γκούμας)

17:00 Αίολος Αστακού-Αμύντας (ΔΑΚ Βόνιτσας) Μπούσιας-Κωνσταντινόπουλος-Δημόπουλος (Τζιμογιάννης)

Μαχητές Δόξα Πεύκων-Χολαργός (ΔΑΚ Πεύκων) Παφίλης-Πιτσίλκας Β.-Ζαχαρής (Τζιοπάνος)

ΑΕ Λάρισας-Αρκαδικός (Νεάπολης Λάρισας) Παντελίδης-Δαρλαμήτσος-Κωνσταντινίδου (Αγορογιάννης)

Ηράκλειο-Δούκας (Δύο Αοράκια) Αναστόπουλος Α.-Κοτσιμπος-Καρακάσης (Μπορμπαντωνάκης)

Παγκράτι-Εθνικός (Μετς Α' - κεκλεισμένων των θυρών) Ψαριανός-Τσώνος-Τσαχάκης (Ντίνος)

Ψυχικό-Πανιώνιος (Ψυχικού) Μαγκλογιάννης-Θεοδωρόπουλος-Πολυχρόνης (Καρούσης)

Καβάλα-Φάρος Κερατσινίου (ΔΑΚ Καλαμίτσας) Γεωργιάδης-Τζίμα-Τζιοπάνος (Μπακάλης)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x