Μουντομπάσκετ 2014

Κάτι παθαίνει ο Μπουρούσης…

Η Σερβία είναι ο αγαπημένος αντίπαλος του Γιάννη Μπουρούση. Το δείχνουν οι αριθμοί στα τελευταία ραντεβού. Ειδικά μετά την… καρεκλιά του Νέναντ Κρστιτς.

Οι ταύροι «τρελαίνονται» στη θέα του κόκκινου. Ο Γιάννης Μπουρούσης στη θέα της Σερβίας. Στις τελευταίες αναμετρήσεις με τους αντιπάλους της Εθνικής στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο διεθνής σέντερ έχει κάνει… όργια.

Αποστολή στη Μαδρίτη, Χρήστος Ρομπόλης

Ίσως και να έπαιξε ρόλο η… καρεκλιά του Νέναντ Κρστιτς στο «φιλικό» του 2010, αλλά ειδικά έκτοτε όπου τους βρίσκει, ο Καρδιτσιώτης σέντερ είναι απολαυστικός.

Στο αμέσως επόμενο ματς με τους «πλάβι», στον πρώτο αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-8 του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας που χάριζε εισιτήριο για το Προολυμπιακό Τουρνουά (77-67), ο Μπουρούσης είχε 27 πόντους (5/5 βολές, 8/12 δίποντα, 2/4 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα σε 27 λεπτά.

Ακόμη και στο προ ενός μήνα φιλικό στο Πο, όπου η Εθνική είχε επικρατήσει 66-64, ο ψηλός ήταν εξαιρετικός: 19 πόντοι (3/4 βολές, 8/10 δίποντα), 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα σε 24 λεπτά.

Ελπίδα όλων των Ελλήνων να τριτώσει το καλό την Κυριακή…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x