Euroleague

Κατσίβελης: «Καμία προτίμηση σε αντίπαλο»

Έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ομάδα βρεθεί στο δρόμο του για το final-4 είναι ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Δημήτρη Κατσίβελη που μίλησε πριν το ματς διαδικαστικού χαρακτήρα με τη Νίζνι.

Κόντρα στη Νίζνι κλείνει τις υποχρεώσεις του στο Top-16 ο Ολυμπιακός, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και να περιμένουν να μάθουν τον επόμενο αντίπαλό τους.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης τόνισε πως ο συγκεκριμένος αγώνας θα αποτελέσει κάτι σαν ματς προετοιμασίας για τα δύσκολα παιχνίδια που έπονται, ενώ πρόσθεσε πως ο Ολυμπιακός είναι καλά προετοιμασμένος προκειμένου να εμφανιστεί ανταγωνιστικός και στην επόμενη φάση δίχως να έχει κάποια προτίμηση σε αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς:
«Το παιχνίδι με τη Νίζνι δεν έχει βαθμολογική σημασία, αλλά για εμάς δεν είναι αδιάφορο. Είναι το τελευταίο παιχνίδι του Top-16 στην έδρα μας. Μετά ξεκινούν ίσως τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν στην Ευρώπη, οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτά το παιχνίδι για να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να είμαστε όσο περισσότερο έτοιμοι γίνεται, όταν αρχίσουν τα πλέι οφ».

Για τις απουσίες του αντιπάλου:
«Η Νίζνι γενικότερα προέρχεται από μία καλή χρονιά. Στηρίζεται κυρίως στους δύο παίκτες που λείπουν, αλλά και οι υπόλοιποι είναι πολύ επικίνδυνοι. Ολα τα παιχνίδια για εμάς ξεκινούν από την άμυνα. Πρέπει να εξασφαλίσουμε τα ριμπάουντ που είχαμε πρόβλημα στο τελευταίο παιχνίδι και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό, όσο περισσότερο γίνεται».

Για το αν υπάρχει προτίμηση μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα:
«Δεν υπάρχει κάποια προτίμηση. Περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλό μας και πιστεύω πως όποια ομάδα κι αν είναι, εμείς έχουμε προετοιμαστεί καλά αυτόν τον καιρό. Θα έχουμε λίγες ημέρες ακόμα για να προετοιμαστούμε και να είμαστε όσο πιο έτοιμοι είναι εφικτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x