Ελλάδα

Κοντά στον Παναθηναϊκό ο Μποχωρίδης

Προβάρει τα πράσινα του Παναθηναϊκού ο Λευτέρης Μποχωρίδης, όπως μετέδωσε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Στον δρόμο της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό (έπειτα από τρία χρόνια) βρίσκεται ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Όπως μετέδωσε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94.6, ο 26χρονος γκαρντ, που από το 2017 αγωνίζεται στον Άρη, προβάρει τα πράσινα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις.

Είναι ένας παίκτης του οποίου τα χαρακτηριστικά αρέσουν πολύ στον νέο τεχνικό του «τριφυλλιού», Γιώργο Βόβορα, που -εφόσον αποκτηθεί- θα του δώσει ρόλο στην ομάδα. Στα θετικά του διεθνή άσου, είναι το γεγονός ότι θα βοηθήσει ώστε να τονωθεί ο ελληνικός κορμός της ομάδας.

Παράλληλα, μέτρησε αρκετά το γεγονός ότι στην προηγούμενη θητεία του στον σύλλογο είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις λόγω του χαρακτήρα του.

Τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 14 ματς με τον Άρη, έχοντας 14,6 πόντους, 5.14 ριμπάουντ, 4.64 ασίστ, 0.64 κοψίματα, 1.07 κλεψίματα και 3.14 λάθη.

Ο 26χρονος άσος (1,96μ.) είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό από το 2014 μέχρι το 2017. Όμως είχε σταθεί άτυχος, όταν είχε υποστεί κάταγμα κνήμης λίγο πριν την έναρξη της σεζόν 2015/16, σε ένα φιλικό με την Παρτιζάν. Στη συνέχεια είχε περιορισμένο ρόλο και τελικά αποχώρησε το 2017 για τον Άρη, όπου έγινε αρχηγός και ηγέτης. Παράλληλα είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής στα «παράθυρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x