Ελλάδα

Κοντός: «Δεν μπορεί να αργήσει ο Παναθηναϊκός για ρόστερ και Ευρωλίγκα ή BCL»

Ο Δημήτρης Κοντός μίλησε για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός βαδίζει από σήμερα σε μια νέα εποχή και ο Δημήτρης Κοντός τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως η ΚΑΕ δεν έχει περιθώρια να χρονοτριβήσει στο «χτίσιμο» της ομάδας ή στην απόφαση για το αν θα παραμείνει στην Ευρωλίγκα ή θα μετακομίσει στο Basketball Champions League.

«Θα πρέπει να κινηθεί σχετικά γρήγορα για να μη χάσει παίκτες στην αγορά. Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλό στάδιο στην εύρεση παικτών και στόχων, αλλά όσο καθυστερεί θα χάνει επιλογές και ευκαιρίες. Για προπονητή οι συνθήκες δείχνουν Βόβορα. Οι παίκτες είναι λογικό να προτιμούν να παίξουν στην Ευρωλίγκα, αλλά το θέμα είναι αν υπάρχουν σχετικοί όροι στα συμβόλαιά τους. Ο Καλάθης είναι σχεδόν δεδομένο πως θα είναι στην Μπαρτσελόνα παρά την προσπάθεια του Ολυμπιακού. Ο Φρεντέτ επίσης θα αποχωρήσει, αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να τα βρουν με τόσο μεγάλο συμβόλαιο. Ο Παναθηναϊκός εξετάζει περιπτώσεις παικτών που είναι στα οικονομικά κυβικά του», ανέφερε αρχικά.

Όσο για το αν ο Παναθηναϊκός θα αποχωρήσει από την Ευρωλίγκα; «Δεν μπορούμε να το θεωρήσουμε δεδομένο, γιατί θα πρέπει να υπολογίσει ρεαλιστικά και τα νούμερα, από τη στιγμή που θα πορευτεί με έσοδα-έξοδα. Σίγουρα πάντως το συναίσθημα, όπως φάνηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο χθες, είναι με τη μεριά της FIBA. Δεν μπορεί να αργήσει πολύ η απόφαση του Παναθηναϊκού, γιατί θα πρέπει να υπάρχει και η δήλωση συμμετοχής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x