Αναγκαστική στροφή σε Αμερικανούς που δεν έχουν εμπειρία στην Ευρώπη ίσως χρειαστεί να κάνει ο Παναθηναϊκός μετά την απόφαση της Ρεάλ να κρατήσει τον Νικολάς Λαπροβίτολα.

«Συνήθως οι παίκτες που θέλουν να μείνουν ελεύθεροι το καταφέρνουν, αλλά αυτό δεν συνέβη με τη Ρεάλ. Η εξέλιξη του Λαπροβίτολα μπορεί να αλλάξει όλη τη λογική του Παναθηναϊκού και να διαφοροποιηθεί τελείως ο προσανατολισμός. Θα χτενίσουν όλη την αγορά, αλλά είναι δύσκολο να βρεις παίκτη που θες, ακόμη κι αν είσαι διατεθειμένος να σπάσεις συμβόλαιο. Δεν αποκλείεται πλέον ο Παναθηναϊκός να οδηγηθεί να πάρει κάποιον Αμερικανό που δεν έχει παίξει στην Ευρώπη, εκτός κι αν γίνει κάποια ανατροπή. Στην ατζέντα των ανθρώπων της ομάδας υπάρχουν πολλά ονόματα παικτών με ενδιαφέρον», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός.

Παράλληλα διέψευσε τα περί ενδιαφέροντος για τον Άσκια Μπούκερ. «Ο Μπούκερ δεν είναι στη λίστα του Παναθηναϊκού, δεν έχει συζητηθεί καν και δεν πρόκειται να ασχοληθεί η ομάδα. Για τον Φρανκ Μέισον είχε ‘καεί’ από νωρίς, γιατί θέλει να το παλέψει για το ΝΒΑ», επισήμανε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube