Ελλάδα

Κοντός: «Ο Διαμαντίδης ασχολείται όλη τη μέρα με τον Παναθηναϊκό»

Ο Δημήτρης Κοντός μίλησε για το νέο ρόλο του «Μήτσου» και τα μεταγραφικά.

Στο νέο ρόλο του Δημήτρη Διαμαντίδη στον Παναθηναϊκό και την «ζέση» με την οποία τον αντιμετωπίζει αναφέρθηκε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός.

«Την ομάδα θα την τρέχουν ο Βόβορας μαζί με τον Αλβέρτη και τον Διαμαντίδη. Δεν έχει τόση σημασία ο τίτλος που θα έχει ο καθένας. Το θέμα είναι ότι δημιουργείται ένα πολύ μπασκετικό τιμ, με την παρουσία και του Νίκου Παππά. Μπορεί να μην υπάρχουν τα χρήματα του παρελθόντος, αλλά υπάρχει η τεχνογνωσία για να γίνουν καλές επιλογές. Ο Τριαντόπουλος θα είναι αυτός που θα ασχολείται με το οικονομικό/διοικητικό κομμάτι. Στον Διαμαντίδη δεν αρέσουν πολύ τα λόγια, αλλά να ξέρετε ότι δουλεύει όλη τη μέρα για τον Παναθηναϊκό», τόνισε.

Όσο για την προσπάθεια απόκτησης του Γκρεγκ Γουίτινγκτον είπε: «Ο Γουίτινγκτον έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, όχι μόνο της Φενέρ. Ανήκει στην κατηγορία παικτών χαμηλού ρίσκου και υψηλών προδιαγραφών. Αν καταφέρει να τον πάρει ο Παναθηναϊκός θα είναι σημαντική κίνηση, αλλά δεν παίζει μόνος του. Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει ανησυχία, αλλά όταν δεν τελειώνει κάτι πάει να πει ότι υπάρχουν και άλλες επιλογές».

Τέλος, αναφερόμενος στα γκαρντ είπε: «Ο Λορέντζο Μπράουν είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού εδώ και έναν μήνα. Ο Μαόντο Λο για back up έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά οι προπονητές θα επιλέξουν συνδυαστικά τους παίκτες που ‘κουμπώνουν’ καλύτερα μεταξύ τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x