Euroleague

Κοντός: «Φαντάζει στα όρια του αδύνατου να αντικαταστήσει τον Νέντοβιτς»

Δυσαναπλήρωτο χαρακτήρισε, ουσιαστικά, το κενό του Νέντοβιτς για τον Παναθηναϊκό ενόψει Ολυμπιακού ο Δημήτρης Κοντός στον bwinΣΠΟΡ FM.

Τεράστιο πλήγμα αποτελεί για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ο τραυματισμός του Νεμάνια Νέντοβιτς, ενόψει του αυριανού ντέρμπι στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός κι εξήγησε το… γιατί!

«Θα γίνει αγώνας δρόμου για να δει αν θα προλάβει το Κύπελλο που είναι ρεαλιστικά πολύ πιο σημαντικός στόχος από το ντέρμπι που είναι φανταχτερό. Θα ξέρουμε από την Δευτέρα. Χωρίς τον Νέντοβιτς, τείνει να γίνει επικίνδυνο το ματς με τον Ολυμπιακό. Μιλάμε για ένα πλήγμα που δεν ξέρω αν μπορούμε να συζητήσουμε ρεαλιστικά πως μπορεί να το καλύψει ο Παναθηναϊκός, είναι ο βασικός πόλος σκοραρίσματος και δημιουργίας. Για αυτό τον Παναθηναϊκό φαντάζει στα όρια του αδύνατου να αντικαταστήσει τον Νέντοβιτς», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στο τί πρέπει να κάνουν οι «πράσινοι» για να έχουν… τύχη στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες αλλά και το ποιοι παίκτες θα κληθούν να «μπουν στα παπούτσια» του Νέντοβιτς.

Ακούστε εδώ το ηχητικό με το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x