Ελλάδα

Κοντός: «Το παράδειγμα του Κάουνας - Θέλει δουλειά ακόμα ο Παναθηναϊκός»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κοντός.

Την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της Ζαλγκίρις στο Κάνουας, στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο του τουρνουά προετοιμασίας για την Euroleague, εκθείασε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θεωρώ ότι μετά τη χθεσινή εμπειρία στο Κάουνας, θα πρέπει να το μελετήσουν ως ιδέα. Αν εξαιρέσουμε 50 άτομα – πιο ένθερμων οπαδών της Ζαλγκίρις – που φορούσαν μάσκες και fullface. Ο κόσμος τηρούσε στο απόλυτο βαθμό τα μέτρα προστασίας. Όποιος κατέβαζε την μάσκα, ο σκηνοθέτης του γηπέδου τον έβαζε στο video wall, με ένα μήνυμα, έγινε 4-5 περιπτώσεις και έτσι φορούσαν ξανά τη μάσκα», ανέφερε αρχικά όσον αφορά το κλίμα στην έδρα των πρωταθλητών Λιθουανίας και στη συνέχεια στάθηκε στα προβλήματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της σεζόν με τα αρκετά ταξίδια στο καλεντάρι της Ευρωλίγκας:

«Υπήρξε μία ταλαιπωρία για τον Παναθηναϊκό, καθώς ταξίδεψε μέσω Γερμανίας στο Βίλνιους. Πρέπει να βρει ένα πλάνο η Ευρωλίγκα, πρέπει να βρεθεί μία λύση. Να γίνει κάτι σαν τη “φούσκα” στο ΝΒΑ. Δεν είναι όπως στο ποδόσφαιρο που θα έχουν ένα ταξίδι κάθε μήνα οι ποδοσφαιρικές ομάδες. Θα έπρεπε να υπάρξει ένα άλλο καλεντάρι. Δεν μπορεί να δουλέψει έτσι το πρόγραμμα. Πρέπει να έχεις κάνει το τεστ 72 ώρες πριν πετάξεις».

Καταλήγοντας, ο Δημήτρης Κοντός υπογράμμισε: «Ήταν τεράστια ευκαιρία να έρθουν σε επαφή FIBA-Ευρωλίγκα για να βρουν τρόπο να πραγματοποιηθεί η σεζόν. Βλέπω να αναβάλλονται αρκετά ματς μέσα στη χρονιά».

Στη συνέχεια, απάντησε στις ερωτήσεις των ακροατών και αναφέρθηκε στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας που στήνει ο Βόβορας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x