Euroleague

Κοκόσκοφ: «Ομάδα με βαθύ ρόστερ ο Ολυμπιακός»

Στο ταλέντο και την εμπειρία του Ολυμπιακού στάθηκε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ιγκόρ Κοκόσκοφ, μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι των δύο ομάδων στο ΣΕΦ.

Δύσκολο παιχνίδι από όλες τις απόψεις χαρακτήρισε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ιγκόρ Κοκόσκοφ, το αυριανό με τον Ολυμπιακό για την 31η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν από τα παιχνίδια.

«Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με βαθύ ρόστερ, εμπειρία και ταλέντο. Έχει παίκτες που δίκαια θεωρούνται θρύλοι της Ευρωλίγκας. Συνδυάζουν αθλητικότητα και ενέργεια, τα νιάτα με την εμπειρία. Σεβόμαστε απεριόριστα τους Σπανούλη, Σλούκα και Πρίντεζη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο Σέρβος προπονητής και συνέχισε:

«Ο Κουφός έχει εμπειρία από το ΝΒΑ και γνωρίζουμε πως γενικότερα ο αντίπαλος είναι σκληρός στην έδρα του. Ειδικά στα τελευταία παιχνίδια έχουν δείξει πως μπορούν να νικήσουν τον οποιονδήποτε. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερο δυνατό μπάσκετ που μπορούμε γιατί θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x