Ελλάδα

Κολοσσός: «Άρχισε ο σχεδιασμός, έχει συμβόλαιο ο Λυκογιάννης»

Η διοίκηση του Κολοσσού διαβεβαίωσε πως παρά τις οικονομικές δυσκολίες άρχσε τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, ενώ διέψευσε τα σενάρια περί αποχώρησης του Άρη Λυκογιάννη.

Ο Κολοσσός αρχιζει άμεσα την προσπάθεια δημιουργίας μιας ανταγωνιστικής ομάδας για τη νέα σεζόν, παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε στο οικονομικό κομμάτι η πανδημία. Η διοίκηση της ΚΑΕ από τη Ρόδο με ανακοίνωσή της διέψευσε και τα σενάρια για αντικατάσταση του Άρη Λυκογιάννη, ο οποίος παραμένει στον πάγκο.

Η ανακοίνωση:

Η έξαρση του κορωνοϊού έφερε την πρόωρη ολοκλήρωση της σεζόν 2019/20, καθώς έπρεπε να μπει η υγεία όλων σε πρώτο πλάνο και μετά να ακολουθήσουν όλα τα υπόλοιπα θέματα, όπως είναι το αγωνιστικό κομμάτι.

Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που προκάλεσε η πανδημία, με σημαντικό σκέλος τον μεγάλο αρνητικό οικονομικό αντίκτυπο, η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ξεκίνησε τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με στόχο να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο –βάσει πάντα των δύσκολων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί- για τις υποχρεώσεις της στην Basket League.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει την εμφάνισή τους διάφορα δημοσιεύματα περί αλλαγής προπονητή. Στο σημείο αυτό, λοιπόν, η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels θα ήθελε να ξεκαθαρίσει αρχικά πως προπονητής της παραμένει ο Άρης Λυκογιάννης, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεύτερον πως για οποιοδήποτε θέμα προκύψει στην πορεία αναφορικά με την ομάδα και την στελέχωσή της, τότε θα υπάρξει η ανάλογη επίσημη ενημέρωση, από τη σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x