Ελλάδα

Δεν βρίσκει πτήση για Αθήνα ο Κολοσσός ενόψει της πρεμιέρας της Α1!

Δύσκολα θα μπορεί να αγωνιστεί στην πρεμιέρα της φετινής Α1 ο Κολοσσός, στο ματς με το Περιστέρι, καθώς δεν υπάρχει πτήση για Αθήνα.

Ούτε τζάμπολ δεν έχει γίνει ακόμη στην… πολύπαθη Basket League, αλλά τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται. Η μη εξασφάλιση άδειας συμμετοχής του Ιωνικού Νικαίας –λίγα 24ωρα πριν το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς- ανάγκασε στην αναβολή και τη μετάθεση της πρεμιέρας του φετινού πρωταθλήματος κατά μία εβδομάδα, ενώ τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού στο Λαύριο οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας.

Στο μεταξύ, η μετάθεση της πρεμιέρας για τις 24 Οκτωβρίου, από τις 17 που ήταν αρχικά προγραμματισμένη έγινε. Ωστόσο, τρεις ημέρες πριν την έναρξη –αμήν και πότε- του φετινού πρωταθλήματος καμία ομάδα δεν έχει λάβει ακόμη το πρόγραμμα (με ημερομηνίες και ώρες) της πρώτης αγωνιστικής από τον ΕΣΑΚΕ!

Το νέο πρόβλημα ενόψει της πρεμιέρας της φετινής Basket League αγγίζει τον Κολοσσό Ρόδου. Η ομάδα από τη νησί των Δωδεκανήσων έχει κληρωθεί να αντιμετωπίσει το Περιστέρι, στο «Ανδρέας Παπανδρέου», την πρώτη αγωνιστική. Όμως, δεν υπάρχουν θέσεις για να πετάξει με προορισμό την Αθήνα ούτε για την Πέμπτη (22/10), ούτε και την Παρασκευή (23/10), αν θεωρήσουμε ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το προσεχές σαββατοκύριακο.

Οι άνθρωποι του Κολοσσού γνωστοποίησαν το ενημέρωσαν για το «κόλλημά» τους στη διοργανώτρια αρχή και ακόμη επίσημη απάντηση δεν έχουν λάβει. Ένα σενάριο θα ήταν η μετάβαση της αποστολής ανήμερα της αναμέτρησης, αλλά αυτό προφανώς και δεν θα βρει ανταπόκριση από τους «θαλασσί», οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να ταξιδέψουν και να πατήσουν παρκέ, κατευθείαν από το αεροδρόμιο.

Από την άλλη, βέβαια, εφόσον ο ΕΣΑΚΕ πει το: «Ελάτε αυθημερόν» στην ομάδα της Ρόδου, χωρίς να έχει ανακοινώσει ακόμη(!) πότε θα γίνει ακριβώς η αναμέτρηση με το Περιστέρι, αν μη τι άλλο δεν θα δείξει επαγγελματισμό και υπευθυνότητα από τη διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος της χώρας…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x