Γενικά

Σκέφτεται να κατέβει με το Πράσινο Ακρωτήρι στο Παγκόσμιο Κυπέλλο ο Μπόνζι Κόλσον!

Πολύ σοβαρά σκέφτεται ο Μπόνζι Κόλσον το ενδεχόμενο να ενισχύσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο το Πράσινο Ακρωτήρι του Έντι Ταβάρες!

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιστορικό για το Πράσινο Ακρωτήρι.

Η εθνική ομάδα της μικρής νησιωτικής αφρικανικής χώρας εξασφάλισε την πρώτη παρουσία της σε Παγκόσμιο Κύπελλο και σημείο αναφοράς είναι φυσικά ο «γίγαντάς» της και τη Ρεάλ Μαδρίτης, Έντι Ταβάρες.

Ωστόσο, στα τελικά της διοργάνωσης που θα γίνει σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία είναι πολύ πιθανό να έχει στο ρόστερ της ακόμη έναν παίκτη Ευρωλίγκας. Κι εκείνος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, είναι ο Μπόνζι Κόλσον!

Ο Αμερικανός φόργουορντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ μίλησε για το ενδεχόμενο αυτό στο «Basketnews» και μάλιστα ανέφερε ότι η μητέρα του κατάγεται από το Πράσινο Ακρωτήρι, οπότε έχει ένα σημαντικό ατού να βγάλει γρήγορα τα απαραίτητα έγγραφα. Στο μεταξύ, ο Κόλσον αποκάλυψε ότι πέρυσι δέχτηκε μία κρούση από την Ιορδανία, για τη δική της εθνική ομάδα, ωστόσο την απέρριψε.

«Έχουμε μιλήσει λίγο με τον Ταβάρες και τι είναι καλό για μένα. Εκείνος είναι θετικός. Είναι από τη χώρα, οπότε είναι η κύρια πηγή. Ελπίζω να παίξω μαζί του στην εθνική ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Κόλσον και πρόσθεσε:

«Πέρυσι δέχτηκα μία πρόταση από την Ιορδανία, αλλά την απέρριψα. Ωστόσο, το Πράσινο Ακρωτήρι είναι ένα μέρος που προσπαθώ να πάω εδώ και μερικά χρόνια. Η μητέρα μου κατάγεται από τη χώρα αυτή. Έχω δεσμούς από εκεί. Είμαι από το Νιου Μπέντφορντ, όπου υπάρχει μία μεγάλη κοινότητα ανθρώπων από το Πράσινο Ακρωτήρι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x