NBA

Σαν σήμερα: Όταν ο Κόμπι ευστοχούσε σε βολές με κομμένο αχίλλειο (video)

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές και συγκινητικές στιγμές στην καριέρα του Κόμπι συνέβη σαν σήμερα πριν από ακριβώς οκτώ χρόνια.

Το ημερολόγιο έδειχνε 12 Απριλίου του 2013, όταν οι Λος Άντζελες Λέικερς υποδέχθηκαν στο «Staples Center» τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Προς το τέλος της τέταρτης περιόδου και συγκεκριμένα τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα και με το σκορ στο 109-107, ο Κόμπι Μπράιαντ πάτησε άσχημα το πόδι του σε προσπάθεια για drive, με αποτέλεσμα να κοπεί ο αχίλλειος τένοντας του αριστερού του ποδιού. Τόσο ο ίδιος όσο και όλοι γύρω του πάγωσαν, καθώς ευθύς εξ αρχής φάνηκε πως ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός.

Εκείνη την ώρα όμως έδειξε το τεράστιο μεγαλείο και πάθος του που διέθετε σαν άνθρωπος και σαν αθλητής, το γνωστό και ως «Mamba Mentality». Παρά τους φρικτούς πόνους και την απογοήτευση που ένιωθε εκείνη την ώρα, γύρισε στο παρκέ για να εκτελέσει και να ευστοχήσει στις δύο βολές που είχε κερδίσει λίγο νωρίτερα, αποχωρώντας στη συνέχεια κουτσαίνοντας και υποβασταζόμενος, με τον κόσμο να του χαρίζει ένα από τα πιο ιστορικά και... ανατριχιαστικά standing ovation στην ιστορία του NBA!



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x