Γενικά

Κόνατον: «Ο Αντετοκούνμπο δεν νοιάζεται για προσωπικά επιτεύγματα, κάτι σπάνιο στις μέρες μας»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μίλησε σε δηλώσεις ο συμπαίκτης του στους Μιλγουόκι Μπακς, Πατ Κόνατον.

Ύμνοι Πατ Κόνατον για τον συμπαίκτη του και σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ο 30χρονος παραχώρησε δηλώσεις στο Ball In Europe, κάνοντας λόγο για μια διαφορετική επιθυμία του Greak Freak να νικάει, ενώ αναφέρθηκε και στον Θανάση Αντετοκούνμπο και το παιχνίδι της Εθνικής με τις ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Το θέμα είναι ότι ο Γιάννης δεν λαμβάνει την πίστωση που του αξίζει, επειδή είναι ένας εξαιρετικός συμπαίκτης και άνθρωπος, όσο είναι και παίκτης του ΝΒΑ. Ελάχιστοι έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν σε προσωπικό επίπεδο, όπως το κάνουν όσοι παίζουν μαζί του, αλλά όλοι μπορούν να δουν έναν αστέρα του μπάσκετ», είπε αρχικά ο Κόνατον και συνέχισε:

«Η επιθυμία του να κερδίσει είναι διαφορετική. Υπάρχουν πολλοί super star που απολαμβάνουν να είναι ο MVP ή στην πρώτη πεντάδα του NBA. Τα προσωπικά επιτεύγματα δεν σημαίνουν τίποτα για τον Γιάννη αν δεν κερδίζει η ομάδα και αυτό είναι σπάνιο στις ημέρες μας. Πέρα από την προσωπική μας σχέση, αυτό είναι το πιο όμορφο κομμάτι αναφορικά με αυτόν», κλείνοντας για τον Θανάση Αντετοκούνμπο και τη «μάχη» των ΗΠΑ με την Ελλάδα:

«Θα υποστηρίζω τον Θανάση για να κάνει ένα μεγάλο ματς και τις Ηνωμένες Πολιτείες για να φέρουν το τρόπαιο στο σπίτι», ήταν τα λόγια του παίκτη των Μιλγουόκι Μπακς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x