Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Κόροιβος: «Τέσσερις παραβάσεις στα τελευταία 23 δευτερόλεπτα, δεν σφύριξαν καμία»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας εξέδωσε ο Κόροιβος Αμαλιάδας μετά την ήττα από το Ψυχικό.

Πολλά παράπονα για τη διαιτησία εκφράζει ο Κόροιβος με ανακοίνωσή του μετά τη χθεσινή ήττα (73-75) από το Ψυχικό στην παράταση. Η ομάδα της Αμαλιάδας κάνει λόγο για διαμόρφωση αποτελέσματος και τέσσερις παραβάσεις στα τελευταία 23 δευτερόλεπτα παραθέτοντας και σχετικό βίντεο.

Η ανακοίνωση:

Ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ ως σωματείο έχει επιλέξει να μην ασχολείται με τους διαιτητές και πρόκειται για μια συνειδητή επιλογή των ανθρώπων της ομάδας.
Φτάνει όμως κάποια στιγμή που και να θες να μην ασχοληθείς, δεν σου αφήνουν άλλη επιλογή οι άνθρωποι, που έπρεπε φυσιολογικά να περνούν απαρατήρητοι στην διάρκεια ενός αγώνα.

Σήμερα, οι διαιτητές κκ Καλδίρης, Σκαλτσής και Κανελλόπουλος αποφάσισαν τον νικητή και διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα, και έτσι στέρησαν από την ομάδα μας την δυνατότητα να διεκδικήσει την είσοδο της στα playoff με πολύ περισσότερες πιθανότητες.
Δεν θα αναφερθούμε σε αποφάσεις που πήραν κατά την διάρκεια όλου του παιχνιδιού, απλά σας παραθέτουμε βίντεο από τα τελευταία 23’’ δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας όπου σε σύνολο 4 παραβάσεων δεν σφύριξαν καμία, και με το σκορ 66-63 υπέρ του ΚΟΡΟΙΒΟΥ.
Σήμερα ήταν το Σάββατο του Λαζάρου.

Εκτός από τον Λάζαρο μάλλον ανασταίνονται κι άλλοι !

Καλό Πάσχα !


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x