NBA

Κούκοτς: «Ποιο Hall of Fame, σημασία έχει ότι έπαιξα με τον Τζόρνταν και πήρα 4 δαχτυλίδια»

Μπορεί να παραμένει εκτός Hall of Fame, αλλά αυτό λίγο ενδιαφέρει τον Τόνι Κούκοτς από τη στιγμή που έπαιξε με τον μεγαλύτερο παίκτη όλων των εποχών και πανηγύρισε μαζί του τίτλους.

Καθόλου ενοχλημένος από το γεγονός ότι το όνομά του έλειψε από τα νέα μέλη του Hall of Fame δεν έδειξε ο Τόνι Κούκοτς.

Ερωτώμενος σχετικά, έπειτα από τον ντόρο που έγινε στην Κροατία, ο παλαίμαχος άσος τόνισε ότι η συνύπαρξή του με τον Μάικλ Τζόρνταν και οι τίτλοι που κατέκτησε με τους Σικάγο Μπουλς είναι αυτά που μετρούν για τον ίδιο.

«Ειλικρινά, σημαίνει περισσότερα για μένα ότι έπαιξα δίπλα στον Μάικλ Τζόρνταν και πήρα κατέκτησα δαχτυλίδια στο ΝΒΑ, παρά αυτό. Παραμένει άγνωστο ποιοι αποφασίζουν για αυτά, γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ποτέ κάτι στο κοινό. Δεν ξέρω αν τελικά θα μπω ποτέ στο Hall of Fame. Αν θέλω; Προφανώς και θέλω! Πέρασε ακόμη ένας χρόνος βέβαια και τίποτα δεν έχει γίνει».

Εξάλλου ο Κούκοτς τόνισε ότι απολαμβάνει την αναγνώριση από παλιούς συμπαίκτες και αντιπάλους, λέγοντας:

«Αν οι πρώην προπονητές, συμπαίκτες και οι ειδικοί λένε ότι είμαι ένας από τους 3-4 καλύτερους παίκτες στην ιστορία της Ευρώπης, για τι να συζητήσουμε; Μπορεί να μην ξέρουν τι λένε; Δεν έχει σημασία να συνεχίσουμε να συζητάμε κάτι πάνω σε αυτό. Καλύτερα να καταναλώσω ενέργεια για να παίξω γκολφ, παρά να μιλήσω πάλι για όλο αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x