Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Κράτησε Καραμαλέγκο και Τζουγκαράκη ο Αρκαδικός

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Γιάννη Καραμαλέγκο και Σάββα Τζουγκαράκη ανακοίνωσε η ομάδα του Αρκαδικού.

Με ταχείς ρυθμούς στελεχώνεται το ρόστερ του Αρκαδικού για τη νέα σεζόν στην Α2. Η ομάδα της Τρίπολης ανακοίνωσε την ανανέωση συμβολαίων των Γιάννη Καραμαλέγκου και Σάββα Τζουγκαράκη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα του Αρκαδικού για τέταρτο χρόνο και είναι κάτι που το ήθελα πολύ. Νιώθω το χρέος να βοηθήσω την ομάδα να βρεθεί και πάλι στο δρόμο που έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια και φέτος, που είναι μια μεταβατική χρονιά, θέλω να προσφέρω τα μέγιστα ώστε να επιστρέψουμε εκεί που αξίζει πραγματικά γι’ αυτή την ομάδα. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα παλέψουμε για το καλύτερο όλοι μαζί», δήλωσε ο 22χρονος γκαρντ (1,92μ.).

Ο 30χρονος σέντερ (2,08μ.) επισήμανε: «Για ακόμα μια χρονιά, την τρίτη θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Αρκαδικού. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να παλέψουμε ενωμένοι για τους στόχους της ομάδας. Φέτος θα είναι μια δύσκολη σεζόν, καθώς το πρωτάθλημα της Α2 είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Συνεπώς, μας περιμένει σκληρή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι και επιτυχημένοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x