Ευρώπη

Κρούση της Μπαρτσελόνα σε Τζεντίλε!

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Αλεσάντρο Τζεντίλε που αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ καθαρές αποδοχές για διετές συμβόλαιο είναι η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την «El Mundo Deportivo».

Η είδηση της απόφασης του Αλεσάντρο Τζεντίλε να αποχωρήσει από την Αρμάνι Μιλάνο, άρχισε ήδη να κινεί τα… νήματα για προτάσεις των ευρωπαϊκών ομάδων προς τον Ιταλό γκαρντ/φόργουορντ. Στόχος του 24χρονου παίκτη είναι να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ (τα δικαιώματά του ανήκουν στους Ρόκετς) όμως είναι δεδομένο πως θα έχει δελεαστικές προτάσεις από την Γηραιά Ήπειρο.

Η πρώτη που ανοίγει όπως όλα δείχνουν τον… χορό είναι η Μπαρτσελόνα, καθώς σύμφωνα με την «El Mundo Deportivo» είναι έτοιμη να προσφέρει στον αρχηγό της ιταλικής ομάδας 7 εκατομμύρια ευρώ μικτές αποδοχές για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Αυτό, σημαίνει πως αν ο παίκτης δεχθεί, θα εισπράξει καθαρά περίπου 4 εκατομμύρια Ευρώ, λόγω της φορολογίας του 45% που υπάρχει στην Ισπανία.

Τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν η σκέψη των «μπλαουγκράνα» θα γίνει πράξη, αλλά και πως θα αντιδράσουν οι τουρκικές και ρωσικές ομάδες που δε φείδονται χρημάτων για να αποκτήσουν τόσο ποιοτικούς παίκτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x