NBA

Ξεκινάει η… ανοικοδόμηση των Μπουλς

Αποφασισμένοι να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα πρωταγωνιστεί ξανά είναι οι Μπουλς και γι’ αυτό αναμένεται να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για το… χτίσιμο!

Έτοιμοι να ξεκινήσουν τα… έργα ανοικοδόμησης είναι οι Μπουλς!

Τα χρόνια που κυνηγούσαν το πρωτάθλημα αποτελούν πια… προϊστορία για την ομάδα του Σικάγου, αλλά σύμφωνα με τον Adrian Wojnarowski οι ιδιοκτήτες της αποφάσισαν να ενεργήσουν και να ξεκινήσουν το χτίσιμο.

Όπως αναφέρει στο «ESPN» ο Αμερικανός δημοσιογράφος, οι «ταύροι» φορτσάρουν για μία σημαντική πρόσληψη στον άνθρωπο που θα έχει τα… κλειδιά της ομάδας, τον τζένεραλ μάνατζερ.

Μέχρι στιγμής, δύο είναι τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα και θα ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις, με τον έναν να είναι ο νυν GM των Νάγκετς και παλιός γνώριμος των ευρωπαϊκών γηπέδων, Αρτούρας Καρνισόβας. Στον Λιθουανό παράγοντα πιστώνεται το καλό σύνολο που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα του Ντένβερ και οι επιλογές στο ντραφτ των Νίκολα Γιόκιτς και Τζαμάλ Μάρεϊ.

Ο δεύτερος υποψήφιος είναι ο τζένεραλ μάνατζερ των Ράπτορς, Μπόμπι Γουέμπστερ. Στον συγκεκριμένο, έχει πιστωθεί σε μεγάλο βαθμό η δημιουργία της ομάδας του Τορόντο που κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα, καθώς έβαλε το χέρι του για την επιλογή του Πασκάλ Σιάκαμ στο ντραφτ, το… μάτι του ανακάλυψε τον undrafted Φρεντ ΒανΒλίτ, ενώ είχε παίξει και σημαντικό ρόλο στη σούπερ ανταλλαγή του Καγουάι Λέοναρντ, από τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x