Μουντομπάσκετ 2023

Λαρεντζάκης: «Δεν φοβηθήκαμε, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τη διαφορά» (video)

Ο Γ. Λαρεντζάκης τόνισε ότι η Ελλάδα δεν φοβήθηκε τις ΗΠΑ, στάθηκε στα σουτ που δεν έβαλε η γαλανόλευκη και τόνισε ότι πρέπει να βγάλει από το μυαλό της το θέμα της διαφοράς κόντρα στην Τσεχία.

Η Ελλάδα υποκλίθηκε στην ανωτερότητα των ΗΠΑ, γνωρίζοντας την ήττα με 69-53, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι φοβήθηκε τον αντίπαλο, όπως ανέφερε και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μετά το τέλος του αγώνα.

«Δεν σουτάραμε αρκετά καλά, αλλά σε αυτό έπαιξαν ρόλο και οι ΗΠΑ», τόνισε ο 26χρονος γκαρντ και επεσήμανε ότι δεν πρέπει να έχουν τον στόχο της διαφοράς του +12 οι παίκτες της γαλανόλευκης στον «τελικό» της Δευτέρας με την Τσεχία.

Δείτε το video μέσω της κάμερας του sport-fm.gr



Αναλυτικά μίλησε για:

- το αν φοβηθήκαμε το παιχνίδι: «Δεν θεωρώ ότι φοβηθήκαμε, αλλά σουτάραμε με πάρα πολύ υψηλό ρυθμό και με πίεση με ενέργεια, αλλά και με άμυνα. Πραγματικά παίξαμε με πάρα πολύ χαμηλό σχήμα στην άμυνά τους και αυτό είχε συνέπεια να έχουμε παραπάνω χέρια στις αλλαγές».

- το αν μπορούσαμε κάτι παραπάνω, το οποίο δεν μπορέσαμε λόγω σουτ, αλλά και για τα καλά νούμερά μας στην άμυνα: «Θα το κοιτάξουμε, δεν έχουμε ακόμα αυτήν την εικόνα, αλλά για να το λες έτσι θα είναι. Όντως, δεν σουτάραμε αρκετά καλά, αλλά σε αυτό έπαιξαν ρόλο και οι ΗΠΑ».

-το πώς πρέπει να διαχειριστούμε το θέμα της διαφοράς: «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τη διαφορά. Ξεκινάμε για να νικήσουμε το παιχνίδι και όσο κυλάει το παιχνίδι και πάει προς το τέλος θα πρέπει να δούμε που βρισκόμαστε και τι κάνουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x