Γενικά

Βλέπει… Basket League ο Λάσο!

Ο Πάμπλο Λάσο δήλωσε ότι, μεταξύ άλλων, παρακολουθεί αγώνες και του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στον Παναθηναϊκό ή στο μέλλον του!

Το όνομα του Πάμπλο Λάσο έχει απασχολήσει… έντονα το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ειδικά μετά το «διαζύγιο» των «πράσινων» με τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Κι αυτό γιατί ο Ισπανός τεχνικός πληρεί αρκετές από τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό ως προς την επόμενη ημέρα στον πάγκο της ομάδας και δη για το καλοκαίρι!

Μιλώντας σε εκπομπή της πατρίδας του με θέμα την αποχώρησή του από τον τιμόνι της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και το μέλλον του, ο Λάσο απέφυγε να απαντήσει για οτιδήποτε αφορούσε σε αυτό.

Ωστόσο, έδωσε μια απάντηση η οποία μπορεί να λέει πολλά, μπορεί φυσικά και… τίποτα, ως προς την πιθανότητα συνεργασίας του με το «τριφύλλι»…

«Τα ιταλικά μου είναι τέλεια αλλά δεν ξέρω, παρά τον σεβασμό που τρέφω στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ούτως ή άλλως τις δύο ομάδες τις τρέχουν δύο σπουδαίοι προπονητές», είπε μεταξύ άλλων ο 55χρονος κόουτς.

Και πρόσθεσε με νόημα: «Βλέπω αρκετές λίγκες, όπως την ιταλική, τη γερμανική και την ελληνική. Μέχρι τώρα δεν είχα χρόνο να βλέπω τέτοια ματς. Γίνεσαι προπονητής με τις δικές σου ιδέες και τη δική σου φιλοσοφία, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να προσαρμοστείς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x